Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.10.)

piatok, 20. október 2017 09:28 | Autor: Jakub Vaverka

Kalidou Koulibaly
Kalidou Koulibaly | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United budú predlžovať zmluvy

Bulvárny denník The Sun píše, že vedenie Manchestru United začalo pracovať na nových kontraktoch pre Marouanea Fellainiho, Juana Matu, Andera Herreru a Phila Jonesa. Všetky zmluvy by mohli byť podpísané do konca roka.

Je Baleov návrat reálny?

Bulvárny denník Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej je Gareth Bale naklonený návratu do londýnskeho Tottenhamu Hotspur. Samotný hráč túto špekuláciu nekomentoval a nič k tomu neprehlásilo ani vedenie Realu Madrid. Bale by sa mohol stať súčasťou výmeny za Harryho Kanea.

De Ligt do FC Barcelona?

Talentovaný stredný obranca Matthijs De Ligt by sa mohol stať v zimnom prestupovom období posilou FC Barcelona. Španielsky plátok Mundo Deportivo informuje, že mladík z Ajaxu Amsterdam by mohol byť na Camp Nou spolu s Yerrim Minom z brazílskeho Palmeirasu.

PSG v love po trénerovi

The Sun tvrdí, že vedenie Parížu Saint-Germain začína rozmýšľať nad nástupcom španielskeho kormidelníka Unaia Emeryho. Do Parku Princov by vraj mohol prísť portugalský kouč José Mourinho z Manchestru United, hovorilo sa aj o Carlovi Ancelotti, ktorý skončil nedávno v Bayerne Mníchov.

Woodburn do Barcelony?

Don Balón zverejnil článok, podľa ktorého sa vraj Barcelona začala zaujímať o osemnásťročného talentovaného mladíka Bena Woodburna, ktorý dostáva stále viac príležitostí v drese Liverpoolu FC. Vedenie The Reds nemá v úmysle s Kataláncami jednať.

Koulibaly na lane FCB

Kalidou Koulibaly, ktorý v prebiehajúcom ročníku predvádza skvelé výkony v drese SSC Neapol, by mohol podľa španielskeho periodika Mundo Deportivo prestúpiť ku katalánskemu gigantovi FC Barcelona. Katalánci by poslali do Neapola približne šesťdesiat miliónov eur.