Main Content

AC Miláno by sa malo prebudiť a kúpiť Maura Icardiho, tvrdí bývalá hviezda AC

štvrtok, 19. október 2017 15:25 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Mauro Icardi predvádza v novom ročníku perfektné výkony a vďaka nemu Inter Miláno po rokoch bojuje o titul. Takýto strelec by sa zišiel aj konkurenčnému AC.

24-ročný reprezentant Argentíny na seba upozornil v milánskom derby, ktoré sa hralo uplynulú nedeľu. Inter porazil nenávideného rivala AC tesne 3:2, pričom Mauro Icardi sa zapísal do streleckej listiny trikrát a víťazný gól vsietil v nadstavenom čase z pokutového kopu.

Tento výsledok nenechal chladným talianskeho útočníka Maria Balotelliho. Kontroverzný zakončovateľ, ktorý je momentálne hráčom francúzskeho OSG Nice sa k derby a k Icardimu vyjadril na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

„Gratulujem tomuto chlapíkovi, bol skutočne dobrý. Je to naozajstný bombardér, možno by sa AC Miláno malo zobudiť a kúpiť ho,“ zamyslel sa jeden z ťahúňov talianskeho národného mužstva na Euro 2012.

Icardi v prebiehajúcom ročníku vsietil deväť gólov v ôsmich stretnutiach a patrí medzi najlepších kanonierov v celej Európe. Milánskemu AC by sa s určitosťou takýto hráč hodil, ale je priam nereálne, že by Inter predal svoju najväčšiu ofenzívnu hviezdu mestskému rivalovi.