Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.10.)

štvrtok, 19. október 2017 15:09 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar chce učiť

Brazílsky útočník Neymar v službách Paríža Saint-Germain prehlásil, že chce byť pre talentovaného Kyliana Mbappého rovnako dobrým učiteľom, ako bol preňho v jeho barcelonských časoch hviezdny Lionel Messi.

Bale k Spurs?

Španielsky bulvárny denník Don Balón tvrdí, že waleský reprezentant Gareth Bale by sa mohol vrátiť do Tottenhamu Hotspur, z ktorého svojho času prestupoval do Realu Madrid. Bale vraj nie je v Španielsku šťastný a hľadá možnosti ako odísť.

Eriksen do Barcelony?

Plátok Mundo Deportivo informuje, že katalánsky gigant FC Barcelona urobí v zimnom prestupovom období všetko preto, aby získal dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena, ktorý aj v tejto sezóne podáva v drese Tottenhamu Hotspur skvelé výkony.

Kane na lane FCB

O útočníka Harryho Kanea z Tottenhamu Hotspur sa nezaujíma už len Real Madrid, ale aj FC Barcelona, píše Mundo Deportivo. Anglický útočník by sa mohol stať najdrahším futbalistom v histórii tejto hry.

Mourinho koučom PSG?

Denník The Sun tvrdí, že portugalský tréner José Mourinho nepredĺži s Manchestrom United svoj aktuálny kontrakt a odíde do Paríža, kde sa o jeho služby eminentne zaujíma PSG. Mourinho by nahradil španielskeho manažéra Unaia Emeryho.