Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.10.)

streda, 18. október 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

N'Golo Kanté
N'Golo Kanté | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Stredopoliar Juan Mata nemá v úmysle opustiť Manchester United, nech už by bola ponuka na jeho prestup akokoľvek zaujímavá. (90min.com)

MANCHESTER UNITED: Termín návratu francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu do tréningového procesu je stále otázny.

MANCHESTER UNITED: Očakáva sa, že rokovania o novej zmluve trénera Josého Mourinha v Manchestri United by mali prebehnúť bezproblémovo. (90min.com)

CHELSEA: Francúzsky záložník N´Golo Kanté by sa do zápasovej záťaže mohol vrátiť aj skôr ako o tri týždne.

CHELSEA: Momentálne je nereálne, že by taliansky tréner Carlo Ancelotti prišiel späť do Chelsea, s ktorou v minulosti získal double. (90min.com)

CHELSEA: Londýnska Chelsea bude v zimnom prestupovom období pracovať na tom, aby získala nového útočníka. (90min.com)

CHELSEA/SWANSEA: Možnosťou je návrat talentovaného Tammyho Abrahama, ktorý je na hosťovaní vo Swansea City.

LIVERPOOL: Alex-Oxlade Chamberlain prišiel do Liverpoolu, pretože chcel hrávať v strede zálohy, ale kouč Jurgen Klopp ho vidí ako krídelníka. (90min.com)

ARSENAL: Arsene Wenger zrejme dostane od futbalovej asociácie FA trest za konflikt s rozhodcom počas prehry 1:2 s Watfordom. (90min.com)

MANCHESTER CITY: Najväčším súperom Manchestru City o získanie Juliana Weigla z Dortmundu by mala byť Barcelona.  (90min.com)

TOTTENHAM: Je veľmi pravdepodobné, že obranca Danny Rose v zimnom prestupovom období opustí Tottenham Hotspur.

TOTTENHAM: Mauricio Pochettino opísal svoj tím, ako spiaceho obra, ktorý sa začína v posledných sezónach prebúdzať.  (90min.com)