Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.10.)

streda, 18. október 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Vyjednávanie o novej zmluve sú komplikované

Otec brazílskeho reprezentanta Rafinhu, legendárny Mazinho, priznal, že rokovania jeho syna s FC Barcelona o novom kontrakte sú komplikované. Dôvodom je fakt, že Rafinha je dlhodobo zranený a klubové vedenie momentálne vyčkáva na to, kedy sa tento spoľahlivý ofenzívny univerzál uzdraví a bude k dispozícii prvému tímu.

Kane? Cieľom je Pochettino

Portál Goal.com prišiel s informáciou, podľa ktorej vraj nie je hlavným prestupovým cieľom Realu Madrid anglický útočník Tottenhamu Hotspur Harry Kane, ale zrak španielskeho giganta je uprený na kvalitného trénera Mauricia Pochettina. Pochettino by vraj mohol v dlhodobom horizonte nahradiť na Santiago Bernabeu Zinedinea Zidanea.

Lemar do Bayernu Mníchov?

Francúzsky stredopoliar Thomas Lemar je pod drobnohľadom Bayernu Mníchov, píše španielsky portál zameraný na prestupy a špekulácie menom fichajes.net. Lemar predvádza aj v novom ročníku Ligue 1 v drese AS Monako výborné výkony, pričom dlhodobo sa o jeho služby zaujíma aj zástupca Premier League Arsenal Londýn.

Predĺži Rabiot kontrakt?

Francúzsky záložník Adrien Rabiot má v Paríži Saint-Germain platný kontrakt do roku 2019. Vo veľkom sa začína špekulovať o jeho budúcnosti a o tom, či ostane v PSG aj počas nasledujúcich rokov. Interes o jeho služby prejavilo niekoľko tímov v Anglicku. Fichajes.net však píše, že cieľom Rabiota je podpis nového kontraktu v Parku Princov.

Paco pôjde mimo Španielsko

Ak španielsky útočník Paco Alcacer opustí v zimnom prestupovom období katalánskeho giganta FC Barcelona, takmer s určitosťou zamieri to klubu, ktorý sídli mimo španielsku Primera División. Pomerne veľký záujem o Paca je v anglickej Premier League, hovorilo sa hlavne o interese londýnskeho Tottenhamu.

AC Miláno ide po Contem

Španielsky portál fichajes.net tvrdí, že AC Miláno si stanovilo získanie talianskeho trénera Antonia Conteho ako najväčšiu úlohu na najbližšie obdobie. Conte v poslednom čase viackrát povedal, že v Chelsea je síce spokojný, ale chýba mu rodná krajina a skôr či neskôr sa chce do Talianska vrátiť. Do nahráva špekuláciám o jeho odchode niekam inam.

Kane za viac ako 200

Anglický denník The Timesprišiel s informáciou, podľa ktorej Harry Kane môže opustiť Tottenham Hotspur, ale záujemcovia o jeho služby si budú musieť pripraviť minimálne 200 miliónov libier. Majiteľ Kohútov Daniel Lewy dokonca požaduje, aby klub, čo kúpi Kanea z neho urobil najdrahšieho futbalistu v histórii. Tento prím momentálne drží Neymar z PSG s 222 miliónmi eur.