Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.10.)

pondelok, 16. október 2017 10:10 | Autor: Jakub Vaverka

Thiago
Thiago | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Thiagov návrat domov?

Španielsky reprezentant Thiago Alcantara vraj má záujem o návrat do Primera División, kde v minulosti obliekal dres FC Barcelona. Odchovanec katalánskeho giganta po odchode Carla Ancelottiho nie je v Mníchove spokojný a podľa Daily Star je pripravený opustiť Bayern.

Strata záujmu

Ak by sa Thiago vrátil na Camp Nou, podľa Daily Star by to znamenalo, že Barcelončania sa už nebudú v januárovom prestupovom období snažiť získať brazílskeho záložníka anglického Liverpoolu Philippeho Coutinha. Coutinho však stále má záujem o transfer do FCB.

Barcelonský talent do Anglicka?

Jeden z najväčších talentov súčasného FC Barcelona, šikovný mladík Abel Ruiz, by vraj čoskoro mohol opustiť klubové štruktúry. Daily Mirror prišiel s informáciami, podľa ktorých Ruiza pozorne sledujú Chelsea, Manchester City a ďalšie anglické kluby.

De Gea do Realu Madrid?

Daily Mirror píše, že Cristiano Ronaldo povedal vedeniu Realu Madrid, aby neváhalo a získalo španielskeho brankára Davida De Geu. Brankárska jednotka Manchestru United je Bielym Baletom spájaná už pár rokov, ale k transferu stále nedošlo.

Bertrand do City?

Plátok Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vraj Manchester City v zime opäť chystá posilniť. Citizens by radi priviedli do svojho kádra anglického reprezentačného obrancu Ryana Bertranda, ktorý oblieka dres konkurenčného Southamptonu.

Ozil kľúčom k Alexisovi

Prípadné zotrvanie či odchod Mesuta Ozila z londýnskeho Arsenalu je podľa denníka Daily Star kľúčom k budúcnosti čilského útočníka Alexisa Sancheza na Emirates Stadium. Momentálne je reálne, že z kádra The Gunners odídu po sezóne obaja títo skvelí futbalisti.