Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.10.)

sobota, 14. október 2017 10:01 | Autor: Jakub Vaverka

Dele Alli
Dele Alli | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alli chce novú zmluvu

Anglický reprezentant Dele Alli je ochotný ostať v Tottenhame Hotspur, ale požaduje od klubového vedenia novú lukratívnu zmluvu. Alli by vraj mohol na základe novej dohody zarábať 160 000 libier týždenne. Informácie priniesol bulvárny denník The Sun.

50M za Rosea?

Podľa denníka The Sun Manchester United pripravuje serióznu 50-miliónovú ponuku na získanie anglického reprezentanta Dannyho Rosea. Rose je stále hráčom Tottenhamu Hotspur, ale kouč Pochettino ho do zápasov prakticky nestavia.

Arsenal loví v Neapole

Football Italia tvrdí, že londýnsky Arsenal je pripravený minúť dvadsať miliónov libier na obrancu talianskeho SSC Neapol Nikolu Maksimoviča. Maksimovič prišiel do Partenopei v lete, ale nedokázal sa presadiť do základnej zostavy a momentálne to vyzerá, že nevyužíva svoj potenciál.

André Gomes do Anglicka?

Daily Mail píše, že portugalský reprezentant André Gomes, ktorý sa stále nedokáže presadiť v Barcelone, by mohol nájsť novú výzvu v anglickej Premier League. Bývalého hráča Valencie pozorne sleduje Tottenham, ktorý ponúka za jeho služby 20 miliónov libier.

Pacov odchod do Premier League?

Paco Alcacer je v nevôli trénera Barcelony Ernesta Valverdeho, pričom jediným riešením jeho situácie vyzerá byť odchod niekam inam. Daily Mail informuje, že Alcacera pozorne sleduje vedenie anglického Tottenhamu Hotspur.