Main Content

FOTO: Liverpool nastúpi proti Manchestru United v špeciálnych dresoch

piatok, 13. október 2017 11:28 | Autor: Jakub Vaverka

hráči FC Liverpool
hráči FC Liverpool | zdroj: TASR

Už cez víkend je v Premier League na programe veľký šláger medzi nezmieriteľnými rivalmi Manchestrom United a Liverpoolom FC. Hráči The Reds na toto stretnutie nastúpia v špeciálnych dresoch.

Futbalisti Liverpoolu obliekajú v tejto sezóne dresy, ktoré zdobí logo firmy Standard Charterd, jedného z najdôležitejších klubových sponzorov. V zápase proti Manchestru United, ktorý budú sledovať milióny fanúšikov, to však bude inak. 

Hráči z mesta The Beatles budú proti Red Devils propagovať kampaň firmy Standard Chartered s mottom „Seeing is Believing“ – „Videnie je Viera“ . Ide o program, v ktorom sa odborníci snažia ľuďom pomôcť eliminovať choroby, ktoré vedú k slepote.

Fanúšikovia budú mať možnosť si kúpiť špeciálne dresy podpísané hráčmi, pričom výťažok z tejto sumy pôjde na spomínanú kampaň. Riaditeľ manažérskeho tímu LFC Billy Hogan pre ​Liverpool Echo prezradil viac. „Teší nás, že sme partnerom Standard Charterd už šiesty rok a môžeme podporiť Seeing is Believing.“

„Tým, že budeme budovať medzi našimi hráčmi a fanúšikmi vedomie o zrakových problémoch, som si istý, že môžeme bojovať proti chorobám, čo vedú k slepote a vylepšiť tak životy miliónov ľudí po celom svete,“ zakončil Hogan.

„Seeing is Believing“ je program, ktorý obsahuje dovedna 166 projektov v 36 krajinách sveta a počas svojho pôsobenia vyzbieral už takmer 300 000 libier.