Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.10.)

piatok, 13. október 2017 11:17 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Messi je naklonený prestupu do City

Anglický denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej vraj argentínsky útočník Lionel Messi uvažuje nad tým, že opustí Barcelonu a zamieri do anglického klubu Manchestru City. Sky Blues za Argentínčana museli zaplatiť 400 miliónov eur.

Rose do United?

Manchester United pozorne sleduje situáciu okolo anglického obrancu Dannyho Rosea. Rose je nespokojný v Tottenhame Hotspur, pričom tento skúsený ofenzívne ladený bek by vraj mohol zmeniť klub už v zimnom prestupovom období.

Gomes v hľadáčiku Spurs

Tottenham Hotspur sa zameral na získanie Andrého Gomesa z FC Barcelona. Portugalský stredopoliar svoj potenciál v katalánskom veľkoklube nevyužíva naplno, pričom prestup do Premier League by mu mohol v kariére pomôcť vrátiť sa späť na správnu cestu.

Posily pre FCB

Španielsky denník Marca píše, že Katalánci pomaly, ale isto dávajú dokopy zoznam hráčov, ktorých sa pokúsia získať v zime. Vicemajster La Ligy sa chce zamerať na Leona Goretzku zo Schalke 04, Jeana Michaela Seriho z OSG Nice či Philippeho Coutinha z Liverpoolu.

Kepa vytúženou posilou

Marca tvrdí, že španielsky brankár Kepa, ktorý je jednotkou baskického Athleticu Bilbao, by mohol čoskoro podpísať zmluvu s Realom Madrid. Tento talentovaný gólman je vraj vytúženou posilou na brankársky post pre prezidenta Los Blancos Florentina Pereza.

Alexis za 20M?

Anglické médiá píšu, že Manchester City sa pokúsi v januárovom prestupovom období získať čilského útočníka Alexisa Sancheza. Za hviezdu Arsenalu sú Citizens pripravení zaplatiť maximálne 20 miliónov libier. Hráč sa totiž v lete stane voľným futbalistom a bude môcť prestúpiť zadarmo.

Musonda pôjde na hosťovanie

Charlie Musonda, talentovaný mladík v službách londýnskej Chelsea, ktorý nie je spokojný s tým, že dostáva málo príležitostí, by mohol podľa plátku Evening Standard odísť v januári na polročné hosťovanie. Dôvodom je fakt, že talent potrebuje zápasovú prax.

Lemar je blízko Arsenalu

Predstavitelia AS Monako priznali, že záložník Thomas Lemar bol v lete blízko k prestupu do Arsenalu, pričom je reálne, že do Premier League odíde v zimnom prestupovom období. Kanonieri totiž boj o jeho služby stále nevzdali.