Main Content

Wenger o Sanchezovi a Ozilovi: V zime môžu odísť!

štvrtok, 12. október 2017 14:29 | Autor: Martin Gregor

Arséne Wenger, Mesut Ozil, Alexis Sanchez
Arséne Wenger, Mesut Ozil, Alexis Sanchez | zdroj: TASR

Kormidelník Arsenalu Londýn Arséne Wenger vyhlásil, že hviezdne duo Alexis Sanchez a Mesut Ozil môže odísť z Arsenalu už počas zimného prestupového obdobia.

Mesutovi Ozilovi aj Alexisovi Sanchezovi končí po tejto sezóne v Arsenale zmluva a v lete 2018 by mohli z klubu odísť zadarmo. Vyzerá to teda tak, že už aj samotný Wenger si uvedomuje, že je správnejšie hráčov v zime predať (kým je za čo), ako čakať, kým sa im skončí zmluva a Gunners nedostanú ani libru.

Portál Goal.com informoval, že čilský útočník Alexis Sanchez nemá žiadny záujem podpísať s Arsenalom novú zmluvu. V prípade Ozila je to ale iné. Agent nemeckého špílmachra Erkut Sogut nedávno prezradil, že sa rokovania o novom kontrakte medzi Arsenalom a Ozilom sa uberajú správnym smerom.

Zotrvanie Ozila na Emirates Stadium nevylučuje ani Wenger: ,,Ak to chápem správne, tak chce zostať,” povedal v stredu novinárom.

,,V našej situácii sa pripravujeme na každé riešenie. Je to možné,” odpovedal však francúzsky tréner na otázku, či existuje možnosť predaja Ozila a Sancheza v zimnom prestupovom okne.

O služby Alexisa Sancheza sa zaujímajú najmä Paríž St. Germain a konkurenčný Manchester City. Mesut Ozil je zas stredobodom pozornosti skautov Manchestru United a Barcelony.