Main Content

Aguero sa vyjadril k možnosti prestupu Messiho do Manchestru City

štvrtok, 12. október 2017 14:12 | Autor: Martin Gregor

Lionel Messi, Sergio Aguero
Lionel Messi, Sergio Aguero | zdroj: TASR

Lionel Messi stále nepodpísal s Barcelonou novú zmluvu, čo prispieva ďalším špekuláciám týkajúcim sa jeho odchodu z Camp Nou.

Sergio Aguero priznal, že by bol nadšený, keby jeho kamarát a reprezentačný spoluhráč Lionel Messi prestúpil do Manchestru City, no domnieva sa, že to bude veľmi komplikované.

Špekulácie o odchode Messiho z Barcelony trvajú už niekoľko mesiacov. Ich hlavným dôvodom je fakt, že Messi stále nepodpísal s Kataláncami novú zmluvu a tá súčasná mu končí už po tejto sezóne. Scenár, po ktorom by Messi v lete odišiel z Barcelony zadarmo je pre Kataláncov nočnou morou.

Prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu už niekoľkokrát však všetkým ubezpečil tvrdením, že zmluva je dohodnutá a chýba len jej podpis. Kým to však nebude čierne na bielom, špekulácie budú gradovať.

Najväčším favoritom na kúpu Lionela Messiho je Manchester City, mužstvo, v ktorom je legendou Sergio Aguero.

,,Peniaze by v tomto prípade neboli problém,” vysvetľuje Aguero. ,,Ale myslím si, že Messi podobne ako Ronaldo sú hráči, ktorí sú symbolmi pre ich kluby a je náročné ich získať. Veľmi rád by som uvítal Lea v mojom tíme, ale bude to veľmi komplikované.”