Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.10.)

štvrtok, 12. október 2017 10:29 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Získať Messiho je komplikované

Útočník Manchestru City Sergio Aguero netají, že by bol veľmi rád, keby sa jeho klubu podarilo získať Lionela Messiho z FC Barcelona, no jeden z najlepších útočníkov na svete si myslí, že kúpa Argentínčana je veľmi komplikovaná. Práve Aguero je vraj jeden z aspektov, ktoré by mohli Messiho dotiahnuť do Anglicka, s Leom sú totiž skvelí priatelia.

Rokovania ohľadom Ozila sú pozitívne

Portál Goal.com informoval, že rokovania londýnskeho Arsenalu s nemeckým stredopoliarom Mesutom Ozilom prebiehajú pozitívne a obe strany sú na najlepšej ceste k dohode k podpisu novej zmluvy. Vo veľkom sa špekulovalo, že Ozil už nechce hrávať za Kanonierov a rád by odišiel, ale nakoniec môže byť všetko inak.

Barcelona nemá problém kúpiť koho chce

Vedenie FC Barcelona deklarovalo, že ak bude mať záujem, nemá problém v zimnom prestupovom období angažovať brazílskeho futbalistu Philippeho Coutinha z Liverpoolu, o ktorého FCB bojoval v letnom transferovom okne. Blaugranas taktiež dodali, že získať môžu prakticky kohokoľvek, o koho budú mať záujem. Informácie priniesol portál Goal.com.

Barcelona obetuje Rakitiča

Denník Diario Gol tvrdí, že Barcelona tvrdo pracuje na tom, aby v zimnom prestupovom období získala Anthonyho Martiala z Manchestru United. Katalánci vraj Diablom okrem peňazí núkajú za Francúza aj chorvátskeho reprezentačného stredopoliara Ivana Rakitiča.

Mourinho podpíše nový kontrakt

Podľa denníka The Sun je portugalský tréner José Mourinho v Manchestri United šťastný a s klubom z Old Trafford podpíše v dohľadnej dobe novú zmluvu. Na základe pripravovanej dohody by si Portugalčan prilepšil o približne 65 miliónov libier.

Ceballos do Talianska?

Katalánsky denník Sport píše, že taliansky celok AC Miláno pripravuje ponuku pre Real Madrid na kúpu talentovaného mládežníckeho reprezentanta Daniho Ceballosa. Ceballos príliš veľa šancí v Bielom Balete nedostáva a rád by hrával čo najčastejšie.