Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.10.)

streda, 11. október 2017 11:52 | Autor: Jakub Vaverka

Modrič
Modrič | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Šialená ponuka za Kanea

Diario Gol píše, že Real Madrid je ochotný ponúknuť Tottenhamu Hotspur za služby anglického útočníka Harryho Kanea Luku Modriča, Garetha Balea a Karima Benzemu. Ťažko povedať, kto by z tejto výmeny vyšiel ako víťaz.

Real predá Balea

Vedenie Realu Madrid podľa plátku El Confidencial dospelo k rozhodnutiu, že nastal čas predať Garetha Balea. Waleský reprezentant, ktorý si nezahrá na MS 2018 by mohol zmeniť dres za 100 miliónov eur.

Juventus riešením pre Girouda?

Calciomercato prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vraj Juventus Turín začal zaujímať o francúzskeho útočníka Oliviera Girouda. Skúsený zakončovateľ nedostáva v drese Arsenalu toľko príležitostí, ako by si prial a vo veľkom sa špekuluje o tom, že by čoskoro mohol zmeniť dres.

Martial si nehľadá klub

Manchester Evening News píše, že Anthony Martial je šťastný v Manchestri United a v dohľadnej dobe sa nechystá zmeniť dres. Martial bol v lete spájaný s prestupom inam, no podáva skvelé výkony a kouč José Mourinho mu dáva dostatok príležitostí na ihrisku.

Rose chce posilniť Manchester

Anglický obranca Danny Rose by rád opustil Tottenham Hotspur a prestúpil do konkurenčného Manchestru United. Informácie priniesol denník Daily Star, podľa ktorého by vraj Red Devils museli zaplatiť Kohútom za Rosea 45 miliónov libier.

Ozil pýta priveľa

Anglický denník The Sun tvrdí, že Mesut Ozil má problém s hľadaním nového klubu, pretože požaduje plat vo výške 330 000 libier týždenne. Zatiaľ žiaden celok mu nebol ochotný také peniaze zaplatiť. Je možné, že Ozil bude musieť ostať v Arsenale.

PSG v bitke o Kantého

Francúzsky vicemajster Paríž Saint-Germain je podľa denníka Le Parisien pripravený zabojovať o reprezentačného stredopoliara N´Gola Kantého. Kanté patrí v drese londýnskej Chelsea medzi najlepších hráčov anglickej ligy a je taktiež nominovaný na Zlatú loptu.