Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (19.7.)

utorok, 19. júl 2011 17:05 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (19.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (19.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Trnava chce postup

Futbalisti Spartaka Trnava sa poctivo pripravujú na odvetu druhého predkola Európskej Ligy proti KF Tirana (prvý zápas 0-0 pozn. red). Zverenci trénera Pavla Hoftycha majú lepšiu východiskovú pozíciu ako súper a v odvete sa môžu spoľahnúť aj na podporu svojich fanúšikov, ktorý len nedávno ukončili bojkot domácich zápasov. Trnavský fanklub prisľúbil, že proti albánskemu súperovi pripraví na štadióne hotové “peklo“.

Návšteva kola


Najvyššia návšteva uplynulého kola sa zrodila v zápase Trnavy a Dunajskej Stredy, keď na štadión Antona Malatinského zavítalo 4926 divákov. Tých prilákalo nielen prvé kolo, pekné počasie ale aj návrat Mira Karhana do zostavy červeno-čiernych. Veríme, že návštevy na slovenských štadiónoch budú len stúpať.

Maslo na Ukrajinu


O Jána Masla bol počas leta veľký záujem, no keď odohral v drese Ružomberku stretnutie prvého kola zdalo sa, že v tejto sezóne, minimálne počas jesennej časti, ostane na Liptove.Urastený ružomberský stopér sa však dnes dohodol na prestupuje do ukrajinskej ligy, v ktorej bude pôsobiť v drese Volyňu Luck.

Lístky na Reykjavík


Vstupenky na odvetné stretnutie 2. Predkola Európskej Ligy MŠK Žilina - KR Reykjavík sú už v predaji. Na štadióne Pod Dubňom sa očakáva trochu prekvapujúco búrlivá atmosféra, keďže fanúšikovia žlto-zelených sú aj napriek drvivej prehre z Islandu (0:3) údajne pozitívne naladení a veria v malý športový zázrak.

Ceny lístkov:
Západná tribúna B, C, D - 10 €
Západná tribúna A, E - 7 €
Východná tribúna, A, E - 7 €
Východná tribúna, B, C, D - 10 €
Severná tribúna - A, B, C, D - 4 €