Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.10.)

sobota, 7. október 2017 10:10 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Syn Phila Nevillea do Manchestru United?

Španielsky denník Superdeporte prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vraj Manchester United zaujíma o talentovaného 15-ročného Harveyho Nevillea, ktorý je synom Phila Nevillea, niekdajšieho kvalitného beka Red Devils. Šikovný tínedžer je prirovnávaný k legendárnemu krajanovi Davidovi Beckahmovi. Manchester United je známy tým, že by rád mal pod palcom najlepších talentovaných hráčov z krajiny, preto pracuje aj na Nevilleovom príchode.

Emre Can do Manchestru United?

Ďalším hráčom, ktorého loví Manchester United je podľa talianskeho portálu Tuttosport Emre Can. Nemecký reprezentant stále nepredĺžil kontrakt s Liverpoolom, pričom vo veľkom sa o jeho služby zaujímal Juventus Turín. Keby Can odišiel na Old Trafford, stal by sa pre fans Diablov nepriateľom číslo jeden. Samotný futbalista svoju budúcnosť nekomentoval, no čoskoro by malo byť jasné, či na Anfield Road ostane alebo odíde inam.

Neymar chce príchod Alexisa

Fracúzsky plátok Le Parisien informuje, že brazílsky útočník Neymar by bol veľmi rád, keby klubové vedenie Parížu Saint-Germain angažovalo čilského zakončovateľa Alexisa Sancheza. Sanchez nemá v úmysle predĺžiť zmluvu s klubom z Emirates Stadium a Arsenal zrejme oňho príde najneskôr v lete. Reprezentant Kanárikov má z hráčskeho kádra v Parku Princov pravdepodobne najväčšie slovo pri stavbe kádra a zostavy.

Deulofeu na hosťovanie?

Katalánsky denník Sport píše, že taliansky celok AC Miláno by veľmi rád získal španielskeho útočníka Gerarda Deulofeua, ktorý nedostáva príliš veľa príležitostí v Barcelone. 23-ročný ofenzívny hráč už v minulosti v Miláne hrával, bolo by to jeho druhé pôsobenie v San sire. Deulofeu túži po tom, aby bol súčasťou prvého tímu Blaugranas, ale kouč Valverde dáva prednosť iným futbalistom.

Casemiro čaká na zmluvu

Španielsky denník Marca píše, že brazílsky stredopoliar Casemiro je ďalším hráčom, s ktorým by mal Biely Balet predĺžiť kontrakt. Kremenitý záložník chce ostať na Santiago Bernabeu aj v nasledujúcich rokoch, pričom klub má takmer záujem o jeho zotrvanie. Real Madrid v poslednom období predĺžil zmluvy s Iscom, Ramosom, Benzemom, Varanem či Asensiom.

Walcott do Southamptonu?

Daily Express zverejnil správy, na základe ktorých vraj Southampton v zimnom prestupovom období zabojuje o anglického reprezentanta Thea Walcotta. The Saints vraj pripravujú pre Arsenal 15 miliónov libier za svojho odchovanca, ktorý stále patrí medzi najlepších hráčov v celej Premier League. V poslednej dobe však nedostáva príliš veľa príležitostí a trápili ho aj zranenia.