Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po zápase Škótsko - Slovensko

štvrtok, 5. október 2017 23:06 | Autor: TASR

Hlasy po zápase Škótsko - Slovensko
Hlasy po zápase Škótsko - Slovensko | zdroj: TASR

Slovenská reprezentácia prehrala zápas v Škótsku, čím si výrazne skomplikovala šance na postup na MS 2018 v Rusku. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov bezprostredne po zápase.

Hlasy po zápase (zdroj RTVS):

Ján Kozák, tréner SR: "Dvojročné úsilie vyšlo nazmar. Rozhodujúci zápas o baráž sme nezvládli. Veľké sklamanie. Nezvládli sme ho, pretože súper bol lepší. Chlapci boli nastavení a pripravení vynikajúco, ale zásah do zápasu, hrať v oslabení tak dlho, bolo veľmi ťažké. Gól sme dostali, keď súper už tiež nemal veľa síl. Gól sme dostali po taktickej chybe. Sme profesionáli a máme tri dni na to, aby sme sa pripravili na ďalší zápas."

Norbert Gyömbér, obranca SR: "Zápas sme chceli vyhrať. Potom, aj napriek priebehu, sme chceli aspoň bod. Sme sklamaní, v kabíne je smutno. Škóti mali v zápase veľké šance, my sme chceli udržať bezgólový stav. Žiaľ, nepodarilo sa."

Ondrej Duda, stredopoliar SR: "Sklamanie. Škoda takéhoto zápasu. Pre nás by bol bod zlatý. Celý zápas sme to v oslabení držali a potom sme dostali gól v závere. Myslím si, že sme nehrali zle, ak by sme nedostali gól, tak sa tešíme my. Ale taký je futbal, dnes sme tu prehrali. Treba sa skoncentrovať a zvládnuť zápas s Maltou." 

Martin Dúbravka, brankár SR: "Vnímam to smutne a sklamane. Priebeh zápasu bol náročný pre celé mužstvo. Dostať gól v posledných minútach je ťažké. Po každomzákroku som sa snažil ďalej koncentrovať. Snažili sme sa hrať futbal, ktorý nám je vlastný, o to viac nás mrzí, že sme si dali vlastný gól v posledných minútach."

Článok priebežne aktualizujeme