Main Content

Ancelottiho vyhadzov zariadilo 5 hráčov Bayernu Mníchov

utorok, 3. október 2017 12:03 | Autor: Martin Gregor

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti | zdroj: TASR

Carlo Ancelotti po vysokej prehre s Paríž St. Germain prišiel o pozíciu hlavného trénera Bayernu Mníchov. Podľa všetkého za jeho prepustenie môže pätica hráčov Bavorov.

Prezident nemeckého klubu Bayern Mníchov Uli Hoeness v rozhovore pre web sport1.de prezradil, že Ancelottiho nemali niektorí zverenci vôbec v láske.

Podľa Hoenessa voči Ancelottimu viedli vzburu u vedenia klubu viacerí z nich. ,,Proti Ancelottimu bolo 5 hráčov,” povedal pre portál sport1.de.

Hoci Hoenesss konkrétnych hráčov nemenoval, no dá sa predpokladať, že jedným z nich bol Arjen Robben, ktorý vyhlásil, že lepšie tréningy než tie, ktoré viedol Ancelotti, máva aj jeho syn v mládežníckom mužstve.

Na tréningové metódy skúseného Taliana sa mali v minulosti sťažovať aj dnes už veterán Philipp Lahm a Xabi Alonso.

Tvrdenia o neubľúbenosti Ancelottiho u hráčov Bayernu Mníchov sú o to prekvapujúce, že za čias jeho pôsobenia na lavičke Realu Madrid si jeho metódy a prístup mnohí hráči pochvaľovali vrátane Cristiana Ronalda.

Ancelottiho dočasne nahradil na lavičke Bavorov Willy Sagnol, ktorý mu doteraz robil asistenta. Ancelotti po prepustení z funkcie, v ktorej mal zotrvať podľa zmluvy až do roku 2019 vyhlásil, že minimálne najbližších 10 mesiacov si dá pauzu od trénovania.d