Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (18.7.2011) + VIDEO

pondelok, 18. júl 2011 18:57 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (18.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (18.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Denílson sa vracia do Brazílie

Brazilčan Denílson vraj čoskoro opustí Arsenal a vráti sa do svojej rodnej krajiny. 23-ročný záložník Gunners to dnes prezradil novinárom. Podľa najnovších informácií by mal odísť do Brazílie na ročné hosťovanie do Sao Paula.

Tevéz nie je blízko k dohode s Corinthians!

Dnes doobeda obletela futbalový svet správa, podľa ktorej sa Manchester City a brazílsky Corinhians dohodli na prestupe Carlos Tevéza. Túto správu údajne potvrdil aj tréner Manchestru City Roberto Mancini. Najnovšie informácie z brazílskeho mužstva však túto informáciu dementujú. Vedenie Corinthians vo svojom prehlásení prezradilo, že Manchester City nesúhlasil s ich ponukou a žiada za Tevéza vyššiu sumu plus úpravy v zmluve týkajúce sa splatenia prestupovej čiastky.

Capdevila do Benfiky?

Obranca Villarealu Joan Capdevila pravdepodobne prestúpi do Benfiky Lisabon, ktorá má o tohto 33-ročného hráča veľký záujem. Capdevila počas minulej sezóny prišiel o miesto v základnej zostave “žltej ponorky”, po tom ako ho z postu krajného obrancu vytlačil José Manuel Catalá. Benfika prejavila o Capdevilu veľký záujem po tom ako sa jej nepodarilo pritiahnuť Roystona Drentheho z Realu Madrid.

Given opúšťa “Citizens”

Írsky reprezentačný brankár Shay Given je blízko k prestupu do Aston Villy, do ktorej by mal zamieriť z miliardárskeho Manchestru City. Prestupová čiastka za skúseného brankára by sa mala pohybovať okolo 3,5 milióna libier.

Ajax chce udržať Stekelenburga a Vertonghena

Manažér Ajaxu Amsterdam Frank de Boer verí v to, že udrží minimálne na ďalšiu sezónu v kádri najslávnejšieho holandského klubu svoje najväčšie hviezdy – Jana Vertonghena, o ktorého sa zaujíma Manchester City a brankára holandskej reprezentácie Maartena Stekelenburga, ktorého chce angažovať AS Rím.

Arturo Vidal možno zostane v Bayere

O Artura Vidala sa už dlhšiu dobu zaujíma viacero veľkoklubov na čele s londýnskou Chelsea, Juventusom a Bayernom Mníchov. Čílsky reprezentant však nevylúčil ani možnosť, že v Leverkusene zostane aj počas celej budúcej sezóny. Vidal sa chce Bayeru odvďačiť za šancu nastupovať v kvalitnej súťaži a prestúpi len v prípade, ak zaňho dostane Leverkusen adekvátne odstupné.