Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.9.)

sobota, 30. september 2017 10:31 | Autor: Jakub Vaverka

Leon Goretzka
Leon Goretzka | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona do Premier League?

Šialenú informáciu priniesol portál Goal.com, ktorý tvrdí, že ak by sa Katalánsko odtrhlo od Španielska a Barcelona by nemohla hrávať v La Lige, Katalánci by mohli odísť do anglickej Premier League. Prípadná účasť Blaugranas v Premier League sa však momentálne javí byť ako niečo nereálne.

Kroosovi sa nepáči Asensiova zmluva

Denník Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Tonimu Kroosovi nepáči lukratívny kontrakt, ktorý podpísal talentovaný útočník Marco Asensio. Nemecký stredopoliar sa začína cítiť v Reale Madrid nedocenený, čo by vraj mohlo viesť k jeho možnému odchodu inam.

Liverpool opäť o Van Dijka

Daily Mirrorpíše, že v zimnom prestupovom období môžeme očakávať ďalšiu prestupovú snahu anglického Liverpoolu FC o získanie holandského obrancu Virgila Van Dijka z konkurenčného Southamptonu. Van Dijk bol krôčik od prestupu na Anfield Road už počas uplynulého leta.

Barcelona sleduje Leona Goretzku

Futbalový portál Calciomercato tvrdí, že Barcelona sa pozorne zamerala na nemeckého mladíka Leona Goretzku, o ktorého sa zaujíma väčšina európskych veľkoklubov. Goretzka patrí medzi najväčšie talenty v Nemecku a ťahúňov Schalke 04. V lete by mal byť navyše voľným hráčom.

Tuchel je favoritom

Nemecký denník Bildprišiel s informáciou, podľa ktorej je bývalý tréner Borussie Dortmund Thomas Tuchel najväčším kandidátom na post hlavného kormidelníka Bayernu Mníchov. Bavori sú po prepustení Carla Ancelottiho bez kouča.