Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (18.7.)

pondelok, 18. júl 2011 18:12 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (18.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (18.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Bude to Straka?

Po tom, čo pod Dubňom skončil pre nepresvedčivé výsledky Pavel Hapal sa v Žiline veľmi často skloňuje meno jeho nového nástupcu. Nahlas sa hovorí hlavne o Františkovi Strakovi, ktorý momentálne pôsobí v Poľsku.  Či však ide o skutočnosť, alebo len o zákulisne špekulácie momentálne nie je jasné.

Navrátilec Vomáčka?


Manažment Šošonov ešte pred sezónou deklaroval, že so zložením kádra je spokojný, no rád by ho doplnil o jedného kvalitného stopéra. Momentálne je v mužstve MŠK na skúške Benjamín Vomáčka, ktorý je v Žiline „starý známy“, keďže v minulosti pod Dubňom už pôsobil a v drese žlto-zelených si zahral aj v skupinovej fáze Pohára UEFA.

Josl ostáva


Útočník Tomáš Josl, ktorý mal počas letnej pauzy namierené do Rumunska, napokon ostáva v Prešove. Letný prestup stroskotal na privysokej provízií pre manažéra, ktorú nebol rumunský klub ochotný uhradiť. Kremenitý obranca Tatranu už stihol nastúpiť v prvom kole Corgoň ligy, v ktorom zhodou okolností dostal červenú kartu, pri prehre Prešova 3-0 v Senici.

Juhoafrický talent v Corgoň lige


V nitrianskom drese upútal počas prvého kola divákov na Štiavničkách sympatický mladík, ktorý napokon rozhodol o výhre Nitranov 2-1. Ide o juhoafrického útočníka Sibusisa Ntuliho, ktorý hneď v prvom kole naznačil, že by mohol byť v tejto sezóne ozdobou našej súťaže.

Kopúnek na Slovensko?

Bývalý záložník Spartaka Trnava Kamil Kopúnek, ktorý naposledy pôsobil v talianskom Bari sa možno opäť vráti do Corgoň Ligy. V súvislosti s budúcnosťou slovenského hrdinu z MS 2010 sa špekuluje viacero možností, no najreálnejšie vyzerá jeho zotrvanie v Taliansku, alebo návrat do Trnavy.