Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.9.)

štvrtok, 28. september 2017 09:15 | Autor: Jakub Vaverka

Alvaro Morata
Alvaro Morata | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Anglická Chelsea včera predviedla jeden z najlepších výkonov na európskej scéne za posledné roky, keď vyhrala na pôde Atlética Madrid 2:1.

CHELSEA: The Blues vsietili víťazný gól v poslednej sekunde zápasu a po dvoch kolách majú na svojom konte šesť bodov.

CHELSEA: Perfektnú formu potvrdzuje útočník Alvaro Morata, ktorý v siedmich zápasoch v novej sezóne skóroval sedemkrát.

MANCHESTER UNITED: Výbornú fazónu má aj Manchester United, ktorý porazil CSKA Moskva na jeho pôde a zvíťazil 4:0.

MANCHESTER UNITED: Zverenci Josého Mourinho si v prvých dvoch kolách skupín Ligy majstrov pripísali šesť bodov a obdivuhodné skóre 7:0.

PREMIER LEAGUE: Tímy Premier League si v prvých dvoch kolách skupinovej fázy Ligy majstrov zapísali 8 víťazstiev a 2 remízy. Nerozhodné výsledky patria Liverpoolu.

EVERTON: Kouč EFC Ronald Koeman potvrdil, že Idrissa Gueye začal s Karamelkami rokovať o novom kontrakte. (Daily Mirror)

LIVERPOOL: Philippe Coutinho vraj už nerieši, čo sa dialo v lete a momentálne sa plne sústreďuje na Liverpool FC. (Daily Mirror)

TOTTENHAM: Harry Kane vraj má všetky predpoklady na to, aby bol hlavným lídrom anglického národného tímu. (Daily Mirror)

MANCHESTER CITY: Ilkay Gundogan varuje Chelsea predtým, že Sky Blues sú na víkendový zápas proti majstrovi výborne pripravení. (Daily Mail)