Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.9.)

štvrtok, 28. september 2017 09:14 | Autor: Jakub Vaverka

Nainggolan
Nainggolan | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arsenal pôjde po Pulišičovi

Anglický denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa londýnsky Arsenal pridá k Realu Madrid, Liverpoolu a Tottenhamu a pôjde po talentovanom playmakerovi Christianovi Pulišičovi z Borussie Dortmund. 19-ročný reprezentant Spojených štátov amerických patrí medzi najväčšie talenty súčasnosti.

Carlton Cole záchrancom?

Anglický celok Crystal Palace je momentálne na poslednom mieste Premier League bez zisku bodu, čo sa klubové vedenie snaží zmeniť. The Eagles sa vraj podľa denníka Mirror pokúsia využiť anglického veterána Carltona Colea, ktorý by vraj mohol do CPFC priniesť chýbajúce góly.

Inter nevymení Joaa Maria

Portál Calciomercato.com tvrdí, že Arsenal bol ochotný pustiť nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila do Interu Miláno, ale na oplátku chcel od talianskeho celku ceneného univerzála Joaa Maria. Čierno-modrí túto dohodu odmietli. Ozil pravdepodobne čoskoro Kanonierov opustí, pričom interes o jeho služby majú aj Manchester United či Fenerbahce.

Nainggolan do Manchestru United?

Podľa informácií The Mirror interes Manchestru United o belgického reprezentanta Radju Nainggolana naďalej pretrváva. Nainggolan patrí aj v aktuálnom ročníku medzi najlepších hráčov rímskeho AS, pričom José Mourinho sa na jeho výkony orientuje už niekoľko mesiacov. Zatiaľ bez úspechu.

De Gea vraj nemá predĺžiť

Denník Diario Gol informuje, že prezident Realu Madrid Florentino Perez povedal brankárovi Davidovi De Geovi, aby nepredĺžil kontrakt s Manchestrom United a v roku 2019, kedy sa stane voľným hráčom, odišiel do Realu Madrid. Biely Balet sa o De Geove služby zaujíma už niekoľko rokov. Gólman však dres meniť nechce.

Gameiro hráčom Evertonu?

Podľa denníka The Mirror by sa vraj mohol francúzsky útočník Kevin Gameiro v zimnom prestupovom období sťahovať do liverpoolskeho Evertonu. Skúsený zakončovateľ zrejme v Atléticu Madrid po príchode Diega Costu bude hrávať ešte menej. To je dôvod, prečo uvažuje o transfere inam.