Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.9.)

utorok, 26. september 2017 08:32 | Autor: Jakub Vaverka

Gabriel Jesus
Gabriel Jesus | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real Madrid pôjde po Draxlerovi

Španielsky denník Don Balón píše, že úradujúci víťaz Ligy majstrov Real Madrid sa pokúsi v zimnom prestupovom období angažovať nemeckého stredopoliara Juliana Draxlera. Draxler po príchode Brazílčana Neymara do PSG nedostáva toľko šancí, ako by si prial, a preto uvažuje nad odchodom niekam inam.

Pellegri je pod drobnohľadom

Iba šestnásťročný talentovaný mladík Pietro Pellegri sa teší obrovskej pozornosti anglických veľkoklubov. Produkt mládežníckej akadémie talianskeho klubu CFC Janov by radi získali podľa denníka The Sun hlavne Manchester United a Chelsea.

Liverpool predá Coutinha

Katalánsky denník Sport píše, že Liverpool FC by mohol byť v zimnom prestupovom období naklonený prestupu brazílskeho reprezentanta Coutinha. The Reds sa v lete vehementne bránili Couovmu odchodu do Barcelony, ale podľa správ z katalánskej tlače by mohla byť situácia v zime iná.

Nová zmluva pre Shawa?

Americká televízia ESPNtvrdí, že Manchester United ponúkne anglickému obrancovi Lukeovi Shawovi nový kontrakt. Ide o zaujímavú informáciu, pretože kouč Red Devils José Mourinho stále o Shawovi hovorí, že mu chýbajú ešte astronomické kroky k tomu, aby si zahral v A tíme Červených Diablov.

Jesus mal smiešnu klauzulu

Nemecký magazín Kicker zverejnil správu, podľa ktorej mal brazílsky útočník Gabriel Jesus pred svojím príchodom z Palmeiras do Manchestru City vo svojom kontrakte výkupnú klauzulu vo výške 25 miliónov eur. Ani jeden z európskych veľkoklubov, s výnimkou Sky Blues, však po Brazílčanovi nesiahol.

Sergi Roberto do Manchestru City?

Don Balón píše, že bývalý tréner FC Barcelona Pep Guardiola by rád priviedol do Manchestru City jednu z opôr katalánskeho giganta, stredopoliara Sergiho Roberta. Robertova výkupná klauzula predstavuje štyridsať miliónov libier, čo v súčasnosti vôbec nie je vysoká čiastka.