Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.9.)

pondelok, 25. september 2017 12:16 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real si poistil mladíka
Real Madrid včera oficiálne potvrdil, že podpísal nový kontrakt s talentovaným mladíkom Marcosom Llorentem. Technicky zdatný stredopoliar sa s Los Blancos zaviazal do roku 2021.

Coutinho v januári?
Katalánsky denník Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Coutinho pokúsi prestúpiť do Barcelony v zimnom prestupovom období. Letná prestupová sága, počas ktorej Liverpool nechcel Coua pustiť k Blaugranas, je všetkým známa.

Cavani dostal ponuku
Vedenie Parížu Saint-Germain vraj ponúklo útočníkovi Edinsonovi Cavanimu lukratívny bonus za to, že sa vzdá kopania pokutových kopov v prospech Neymara. 

Manchester bude rokovať
Manchester United je v dohľadnej dobe pripravený otvoriť rokovania ohľadom nového kontraktu španielskeho brankára Davida De Geu. De Geov prípadný prestup do Realu Madrid sa tak vzdá opäť menej pravdepodobný. Informácie priniesol denník The Independent.

Chelsea sa pokúsi o Sandra
Londýnska Chelsea podľa Transfermarketu nevzdala prestupový boj o brazílskeho obrancu Alexa Sandra, ktorého sa snažila vykúpiť z Juventusu v lete. The Blues by mohli šikovného krajného obrancu získať už v januári.