Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.9.)

piatok, 22. september 2017 09:40 | Autor: Jakub Vaverka

Edinson Cavani & Neymar
Edinson Cavani & Neymar | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Anglicko opúšťa verejný nepriateľ

Včera Chelsea aj Atlético Madrid oficiálne potvrdili, že dosiahli dohody ohľadom prestupu španielskeho útočníka Diega Costu. Kvalitný zakončovateľ, ktorého médiá v Anglicku často pasovali do pozície verejného nepriateľa sa vracia do svojho ex-klubu. V Premier League sa Španielovi podarilo získať dva majstrovské tituly.

Predaj Neymara bolo zlé rozhodnutie

Chorvátsky reprezentant Ivan Rakitič v rozhovore priznal, že predaj útočníka Neymara do Parížu Saint-Germain bolo zlé rozhodnutie. Hráčove slová priniesol portál Goal.com. Neymar odišiel v lete do PSG za rekordných 222 miliónov eur, pričom po zaplatení výkupnej klauzule Barcelona nemala páku na to, aby celý obchod zastavila.

Bitka o Cavaniho?

Podľa správ z Daily Mail pripravujú londýnska Chelsea a liverpoolsky Everton lukratívnu ponuku na kúpu uruguajského útočníka Edinsona Cavaniho. Cavani je síce stále hráčom PSG, ale jeho nezhody s Neymarom pokračujú a je možné, že jeden z dvojice čoskoro Park Princov bude nútený opustiť.

City sa bojí o Alexisa

Denník The Sun píše, že Manchester City má strach, že sa mu nepodarí získať čilského útočníka Alexisa Sancheza, ktorý je stále hráčom londýnskeho Arsenalu. Dôvodom má byť fakt, že o Čiľana je pripravené zabojovať aj arabskými miliónmi dotované francúzske PSG.

Aubameyang by nemal hovoriť o Madride

Gabonský bombardér Pierre Emerick-Aubameyang priznal, že by nemal tak často hovoriť o Reale Madrid a svojej láske k tomuto klubu. Goal.com píše, že Auba je stále naklonený tomu , že jedného dňa vymení Borussiu Dortmund práve za kráľovský veľkoklub, ale momentálne sa sústreďuje len a len na BVB.

Neuveriteľne zlý štart

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos otvorene priznal (citovaný Goal.com), že štart Realu Madrid do nového ligového ročníka je neuveriteľne zlý. Biely Balet nazbieral v piatich zápasoch osem bodov, pričom na domácom ihrisku dvakrát remizoval a raz prehral. Los Blancos v úvode ročníka strácajú na lídra z Barcelony priepastných sedem bodov.