Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.9.)

piatok, 22. september 2017 09:39 | Autor: Jakub Vaverka

Diego Costa
Diego Costa | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY/ARSENAL: Manchester City sa obáva, že favoritom na získanie Alexisa Sancheza z Arsenalu Londýn je PSG. (The Sun)

MANCHESTER UNITED: Paul Pogba dostal kvôli svojmu zraneniu desaťdňovú dovolenku od klubu a môže odcestovať domov. (The Sun)

CHELSEA/MANCHESTER UNITED: Chelsea a Manchester United nemajú reálnu šancu získať obrancu Rafinhu z Bayernu Mníchov. (The Sun)

LIVERPOOL: Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp si myslí, že úspechy manchesterských tímov v úvode ročníka dostávajú The Reds pod tlak. (Daily Telegraph)

ARSENAL: Arsene Wenger prezradil, že v roku 2009 chcel získať Garetha Barryho, keď ešte obliekal dres Aston Villy. Barry dnes hráva za WBA. (Daily Telegraph)

CHELSEA: Chelsea sa dohodla na prestupe útočníka Diega Costu do Atlética Madrid. (Daily Mail)

EVERTON: Kouč Evertonu Ronald Koeman si myslí, že jeho hráči musia viac dbať na dodržovanie svojej životosprávy. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Ilkay Gundogan by mal byť trénerovi Pepovi Guardiolovi čoskoro stopercentne fit. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Romelu Lukaku verí, že fanúšikovia Manchestru United upustia od rasistických chorálov. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Manchester United sa chystá v prestupovom období bojovať o Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid. (Daily Mirror)

LIVERPOOL: Liverpool sa zameral na obrancu RB Lipsko Dayota Upamecana, ktorého sleduje aj Barcelona. (Daily Mirror)