Main Content

Jágr v Slovane? Vyjadril sa k tomu Miloš Říha

štvrtok, 21. september 2017 09:32 | Autor: Martin Gregor

Říha, Jágr
Říha, Jágr | zdroj: TASR

Platí, že prioritou Jaromíra Jágra je pokračovať v NHL. Ak sa to však nepodarí v hre je aj jeho návrat do KHL a teoreticky aj možnosť, že posilní Slovan Bratislava.

Hokejisti Slovana v stredu nezvládli náročný duel s Kazaňou a po rýchlych góloch v úvode 3. tretiny prehrali vysoko 3-6. Fanúšikovia belasých sú nespokojní a veria, že mužstvo sa čoskoro posilní o hráčov, ktorí dokážu prinávratatiť klub na víťaznú fazónu.

Veľkou vzpruhou pre Slovan by bol príchod hviezdneho Jaromíra Jágra, ktorý sa stále nedohodol na pokračovaní s jedným z klubov NHL, hoci táto alternatíva je stále najpravdepodobnejšia.

Špekulácie o jeho návrate do KHL, kde v minulosti pôsobil, preto narastajú a úplne nemožno vylúčiť ani pôsobenie v Slovane. Hoci ide o málo pravdepodobný scenár, tréner Miloš Říha, ktorý je Jágrov krajan, túto alternatívu po včerajšom zápase úplne nevylúčil.

„To prečo sa o tom bavíme? Ja by som na to vedel odpovedať, ale nemôžem. Keď niekomu dáte slovo, tak to nejde, však že. On určite čaká na NHL. Počká, keď začne táto súťaž a potom sa bude rozhodovať pre Európu. Tak ako to povedal, jeho druhou prioritou sú olympijské hry. Chce sa na ne pripraviť, ale nevie, v ktorom mužstve,“ citoval Říhovú odpoveď na otázku týkajúcu sa Jágra a možnosti jeho príchodu do Slovana portál sport.sk