Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.9.)

štvrtok, 21. september 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Thomas Muller
Thomas Muller | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona sleduje talenty

FC Barcelona sa vraj bude v zimnom prestupovom období získať do svojho kádra hneď dva veľké futbalové talenty. Konkrétne by sa malo jednať o Matthijsa de Ligta z holandského Ajaxu Amsterdam a Dayota Upamecana z nemeckého RB Lipsko. Informácie priniesol španielsky denník Mundo Deportivo .

Liverpool ide po Mullerovi

Nemecký denník Bild prišiel so šokujúcou informáciou, podľa ktorej pripravuje anglický celok Liverpool FC rovných sto miliónov eur na to, aby v najbližšom prestupovom období zlákal do Premier League skúseného zakončovateľa Bayernu Mníchov Thomasa Mullera.

Barcelona chce Goretzku

Podľa Sport Bild. vraj FC Barcelona dúfa, že získa talentovaného nemeckého mladíka Leona Goretzku. Jedného z najperspektívnejších hráčov Bundesligy, ktorý oblieka dres Schalke 04 Gelsenkirchen, pozorne sleduje aj majster ligy Bayern Mníchov.

Kde skončí Pellegri?

O talentovaného mladíka Pietra Pellegriho z CFC Janov sa po londýnskej Chelsea začali zaujímať aj AC Miláno a Manchester United. Portál Calciomercato.com informoval, že milánske AC sa nádejného 16-ročného zakončovateľa pokúsi získať už v zimnom prestupovom období.

Ronaldo radí Realu Madrid

Cristiano Ronaldo radí svojmu klubu Realu Madrid, aby podpísal talentovaného tínedžera z Manchestru United Angela Gomesa. O sedemnásťročného útočníka z Old Traffordu sa podľa denníka Don Balon zaujíma aj FC Barcelona.

Mourinho chce Alexisa

Podľa bulvárneho denníka The Sun sa kormidelník Manchestru United José Mourinho bude snažiť v letnom prestupovom období získať útočníka konkurenčného Arsenalu Alexisa Sanchez. Sanchez bude po prebiehajúcom ročníku voľným hráčom.