Main Content

Roberto Luongo opäť baví fanúšikov na Twitteri vtipným komentárom k vlastnej fotke

utorok, 19. september 2017 14:45 | Autor: Dávid Lech

Roberto Luongo
Roberto Luongo | zdroj: Twitter

Roberto Luongo patrí medzi najpopulárnejších hokejistov na sociálnych sieťach. Priaznivcov pravidelne zásobuje vtipnými komentármi a fotkami. Po novom svet obletel ďalší vydarený žart.

Od júla 2011 sa na Twitteri objavil účet profesionálneho hokejistu pod pseudonymom „strombone.“ Fanúšikov hokeja pravidelne zásoboval vtipnými postrehmi a žartovnými fotkami z NHL. Hokejoví experti márne hľadali identitu hokejového „vtipálka.“ Napokon to prišlo. Po niekoľkých rokoch sa brankár Roberto Luongo priznal, že práve on stojí za obľúbeným twitterovým účtom.

A priaznivcov zabáva aj naďalej. Po novom pridal 38-ročný Kanaďan na sociálnu sieť fotografiu z prípravy na novú sezónu, pri ktorej sa posťažoval na spoluhráčov: „Viete, že chlapci dôverujú vašim brankárskym schopnostiam, keď sa traja postavia pred bránu, aby zablokovali strelu....

Vtipný tweet okamžite obletel hokejový svet a fanúšikovia sa na ňom dobre zabávajú. Práve vydarené príspevky robia z brankára Floridy Panthers jedného z najpopulárnejších hokejistov, čoho dôkazom je aj jeho vyše 760 000 odoberateľov.