Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.9.)

utorok, 19. september 2017 08:43 | Autor: Jakub Vaverka

Gabriel Jesus
Gabriel Jesus | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Rio Ferdinand boxerom?

Šokujúcu informáciu priniesol denník The Telegraph , podľa ktorej vraj bývalý obranca Manchestru United Rio Ferdinand zvažuje, že by sa stal profesionálnym boxerom. 38-ročný niekdajší reprezentant Anglicka pri tejto príležitosti zvolal na dnes tlačovú konferenciu, kde všetko vysvetlí.

Lewandowski hráčom Man City?

Bulvárny denník The Sun píše, že Manchester City by rád získal poľského útočníka Roberta Lewandowskeho, ktorý nie je šťastný v Bayerne Mníchov. Kouč City Pep Guardiola Lewyho pozná zo spoločného pôsobenia v Nemecku, preto by mohla ich prípadná spolupráca fungovať aj v Anglicku.

Anglická bitka o Tosuna

The Daily Mail informuje, že Cenk Tosun z Besiktasu BJK je pod drobnohľadom viacerých tímov Premier League. O služby 26-ročného futbalistu sa zaujímajú Tottenham Hotspur, Newcastle United a Crystal Palace. Tosun by vraj mohol odísť za 17,5 milióna libier.

Wilshere chce odísť

Podľa denníka Daily Star by chcel anglický stredopoliar Jack Wilshere opustiť Arsenal FC, kde nedostáva prakticky žiadne príležitosti a zamieriť do konkurenčného West Hamu United, ktorý sa vraj o jeho služby zaujíma niekoľko týždňov.

Fellaini ani nerokoval

Belgický záložník Marouane Fellaini vraj ohľadom nového kontraktu v Manchestri United prakticky ani nerokoval, píše Daily Mail. Belgičan si cení, že sa oňho Red Devils stále zaujímajú, preto sa rozhodol, že zmluvu predĺži bez väčších komplikácií.

Jesus podpíše novú zmluvu

Plátok Daily Mail tvrdí, že senzácia menom Gabriel Jesus je pripravený podpísať s Manchestrom City novú zmluvu. Talentovaný útočník je na Etihad Stadium spokojný, pričom veľkú spokojnosť s hráčom vyjadruje aj klubové vedenie a kouč Pep Guardiola.

Talenty na odchode z Huddersfieldu

Vedenie Huddersfieldu sa rozhodlo, že zavrie klubovú akadémiu, pretože len malé percento hráčov sa dostane do A tímu, čo sa majiteľovi nepáčilo. Kluby Premier League tak začali vo veľkom monitorovať mladíkov z liahne The Terriers. Daily Mail, že o talenty z akadémie HTFC majú záujem hlavne Manchester United, Everton, Liverpool a Manchester City.