Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.9.)

pondelok, 18. september 2017 10:16 | Autor: Jakub Vaverka

Saul Niguez
Saul Niguez | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Manchester United hľadá posily

Anglický denník Daily Star prišiel s informáciou, podľa ktorej tréner Manchestru United José Mourinho poslal skautov, aby sledovali belgického reprezentanta Radju Nainggolana z AS Rím a Saula Nigueza z Atlética Madrid. Mourinho hľadá nasledovníka skúseného záložníka Michaela Carricka.

André Gomes k Spurs?

Podľa bulvárneho plátku the Sun sa Tottenham Hotspur začal zaujímať o portugalského stredopoliara Andrého Gomesa. 24-ročný hráč, ktorý sa zatiaľ nedokázal výraznejšie presadiť v Barcelone, bol spájaný s možným transferom do Anglicka spájaný už počas letného prestupového obdobia.

Urýchli zranenie Maného príchod?

Denník Mirror informoval, že Barcelona sa začala interesovať o Sadia Maného z Liverpoolu. Celý proces by mohlo urýchliť sobotňajšie zranenie Ousmanea Dembélého, ktorý bude Kataláncom chýbať tri až štyri mesiace. Je preto možné, že Barcelona bude chcieť vystužiť útok tak rýchlo, ako to len pôjde.

De Bruyneho kontrakt čo najskôr

Mirror píše, že Manchester City urobí všetko preto, aby nový kontrakt s Kevinom De Bruynem podpísal v čo najkratšom možnom čase. Belgický reprezentant podáva v drese Sky Blues vynikajúce výkony a podľa španielskeho trénera Pepa Guardiolu je jedným z najlepších futbalistov súčasnosti.

Manchester City na Chelsea nemá

Tréner Manchestru City Pep Guardiola prekvapil, keď prehlásil, že jeho tím sa veľmi zlepšil, no s úradujúcim šampiónom Premier League, a teda londýnskou Chelsea, sa momentálne stále nemôže merať. Sky Blues cez víkend rozmetali Watford 6:0. Informáciu priniesol plátok The Sun.

Tosun do Anglicka?

Cenk Tosun sa počas minulého týždňa mihol výborným výkonom v Lige majstrov a anglické kluby oňho dnes začali javiť záujem. Oporu Besiktasu BJK pozorne sleduje Tottenham Hotspur a podľa správ Daily Mail údajne aj Newcastle United.