Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.)

pondelok, 18. september 2017 10:14 | Autor: Jakub Vaverka

Pep Guardiola
Pep Guardiola | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED/EVERTON: Tréner Manchestru United José Mourinho prehlásil, že verí, že jedného dňa sa legendárny Wayne Rooney vráti na Old Trafford do štruktúr klubu. (Daily Mirror)

LEICESTER: Leicester City očakáva, že rokovania o novom kontrakte s Demaraiom Grayom definitívne uzavrie počas tohto týždňa. (Daily Mirror)

MANCHESTER UNITED: Paula Pogbu čakajú po zranení hamstringu viaceré vyšetrenia, pričom chýbať môže United až dvanásť týždňov. (Daily Mirror)

EVERTON: Holandský tréner Ronald Koeman po prehre 0:4 s Manchestrom United prehlásil, že jeho tím je oficiálne v kríze. (Daily Mirror)

MANCHESTER UNITED: José Mourinho poslal počas uplynulého víkendu svojich skautov, aby sledovali Radju Nainggolana z AS Rím a Saula Nigueza z Atlética Madrid. (Daily Star)

TOTTENHAM: Tottenham Hotspur pozorne sleduje situáciu okolo Cenka Tosuna z Besiktasu BJK. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Vedenie Manchestru City by chcelo čo najskôr podpísať s Kevinom De Bruynem nový kontrakt. (Daily Mail)

HUDDERSFIELD: Kouč Huddersfieldu David Wagner si myslí, že zatvoriť klubovú akadémiu nie je správny krok. (Daily Mail)

CRYSTAL PALACE: Kouč Roy Hodgson tvrdí, že jeho hráč musia hrať na hranici svojich možností, ak nechcú zostúpiť. (Daily Mail)

CHELSEA: V stredu proti Nottinghamu Forest v Carabao Cupe chce kouč Chelsea Antonio Conte poslať Edena Hazarda do akcie od začiatku. (The Sun)

CHELSEA: Včerajšia červená karta pre Davida Luiza bola v tejto sezóne pre Chelsea už štvrtou. (The Sun)

CHELSEA: Útočník Chelsea Diego Costa vraj predáva svoj majetok v Londýne. (The Sun)

MANCHESTER CITY: Kouč Manchestru City Pep Guardiola prehlásil, že jeho tím stále nemá na to, aby sa rovnal s majstrovskou Chelsea. (The Sun)

TOTTENHAM: Tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino nemá strach, že by Dele Allimu odchádzala forma. (The Sun)