Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.9.)

nedeľa, 17. september 2017 10:44 | Autor: Jakub Vaverka

Sadio Mané
Sadio Mané | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sadio Mané na lane FC Barcelona

Denník Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej Barcelona vzdala nádej na získanie Philippeho Coutinha, no v zimnom prestupovom období zapracuje na príchode Sadia Maného z Liverpoolu FC. Mané je v súčasnosti možno vôbec najkvalitnejším hráčom The Reds, pričom klubové vedenie ho nebude chcieť predať za žiadnu cenu. Barcelona musí vymyslieť ponuku, ktorá sa nebude dať odmietnuť.

Manchester City chce rokovať s KDB

Anglický plátok Mirror píše, že Manchester City plánuje rokovania o novom kontrakte s belgickým stredopoliarom Kevinom De Bruynem. Sky Blues plánujú jednému zo svojich najlepších hráčov ponúknuť nový týždenný plat vo výške 200 000 libier. KDB má momentálne tri roky do konca aktuálnej zmluvy.

PSG chce predávať

Paríž Saint-Germain po výrazných letných nákupoch plánuje predať niekoľko svojich veľkých hviezd. Konkrétne by sa malo jednať o nemeckého stredopoliara Juliana Draxlera, argentínskeho záložníka Angela Di Mariu, brazílskeho rýchlika Lucasa Mouru, Argentínčana Javiera Pastoreho a skúseného brankára Kevina Trappa. Dôvodom majú byť podľa Mundo Deportivo problémy s finančným fair-play.

Fellaini dostane nový kontrakt

Belgický stredopoliar Marouane Fellaini by mal vďaka spoľahlivým výkonom dostať od Manchestru United novú zmluvu, píše britský plátok Mirror . Fellaini je zmluvne viazaný s Red Devils do roku 2018, pričom kormidelník Red Devils José Mourinho je jeho veľkým fanúšikom.

Alexis Sanchez do Realu Madrid?

Španielsky bulvárny denník Don Balon informuje, že Real Madrid sa začal seriózne zaujímať o služby čilského kanoniera Alexisa Sancheza. Alexis, ktorý stále nepodpísal s Arsenalom nový kontrakt, bude od nasledujúceho leta voľným hráčom a interes o jeho služby je prakticky po celom svete.