Main Content

Senica pokračuje vo výsledkovej mizérii, Michalovce víťazne

nedeľa, 17. september 2017 09:59 | Autor: TASR

Michalovce
Michalovce | zdroj: TASR

MFK Zemplín Michalovce - FK Senica 2:1 (1:0)

Góly: 25. a 76. Sulley – 60. Podhorin. Rozhodovali: Prešinský – Ádám, Borsányi, ŽK: Sviarčinskij, - Sarpei, Vaščák, 1968 divákov.

Zostavy:

MFK Zemplín Michalovce: Kira – Sviarčinskij, Kavka, Carrillo, Božok – Žofčák - Koscelník (89. Bednár), Turík (65. Danko), Grič, Regáli (68. Šimčák) - Sulley

FK Senica: Plach – Medvedev, Jarabica, Ranko, Podhorin –
Sarpei, Krč (80. Richtárech) – Kováč (80. Rigo), Vaščák, Duga - F. Ďuriš (80. Šefčík)

Michalovčania už od úvodu začali prebíjať senický betón, ale v prvých minútach sa im to príliš nedarilo. Skúšali to hlavne strelami z diaľky, Koscelník však trafil iba brankára Placha a Gričovmu pokusu chýbali centimetre. V 22. minúte domáci podnikli rýchlu kontru po pravej strane, Sulley našiel ideálne Turíka, ale ten v dobrej pozícii prekopol súperovu bránu.

Tlak domácich sa stupňoval, o tri minúty neskôr Koscelník pred čiarou zachytil stratenú loptu, poslal ju do päťky a Sulley otvoril skóre. Po inkasovanom góle sa viac osmelili aj hostia, ktorí mohli vyrovnať Filipom Ďurišom, ten však v 36. minúte v čistej šanci prekopol bránu a v 44. minúte netrafil ideálne loptu.

Začiatok druhého polčasu vyšiel lepšie hosťom, ktorí sa aktívnym pressingom snažili o vyrovnanie. To sa im podarilo v 60. minúte, keď sa presadil Exmichalovčan Podhorin. Domácich inkasovaný gól trochu pribrzdil, ale v 76. minúte prišiel Dankov center z pravej a gólová hlavička Sulleya. Hostia sa potom síce snažili, no v ofenzíve už nič nevymysleli.