Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (16.7.2011) + VIDEO

sobota, 16. júl 2011 19:49 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (16.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (16.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Mexes uprednostnil Miláno pred Realom a United

Philippe Mexes po prvýkrát ako hráč AC Miláno prehovoril k talianskym novinárom, ktorým prezradil, že milánske AC uprednostnil aj pred lákavou ponukou Realu Madrid. Francúzsky obranca prestúpil do Milána ako voľný hráč po tom čo mu s rímskym AS vypršal sedemročný kontrakt. Mexes tiež potvrdil dávnejšie fámy, podľa ktorých v predchádzajúcich sezónach odmietol ponuky od Manchestru United.

Čechovi bude kryť chrbát mladý Belgičan


Napriek tomu, že Chelsea Londýn má dlhodobo vyriešený brankársky problém v podobe skvelého Petra Čecha už teraz myslí na budúcnosť. O tu by sa mal postarať mladý Belgičan Courtois, ktorý prichádza na Stamford Bridge v 19 rokoch z Genku. Courtois už stihol nastúpiť aj v drese seniorskej reprezentácie svojej krajiny.

Downing do Liverpoolu za 20 miliónov eur


Ako sme vás informovali v predchádzajúcich častiach našej rubriky 27-ročný anglický reprezentant Stewart Downing prestúpil z Aston Villy do Liverpoolu za bližšie nešpecifikovanú sumu. Dnes uzrela svetlo sveta správa, podľa ktorej Downing prestúpil do Liverpoolu za 20 miliónov libier.

Modrić sa nechce vzdať londýnskeho sna


Luka Modrić nevzdáva svoj boj s vedením Tottenhamu, ktoré ho nechce za žiadnu cenu uvoľniť do londýnskej Chelsea. 25-ročný hráč dnes dokonca poslal predstaviteľom Hotspur list, v ktorom žiada o povolenie prestupu. Za reprezentačného stredopoliara Chorvátska je Chelsea ochotná zaplatiť 27 miliónov libier.

Aguero do Manchestru City?


Sergio Aguero, ktorý momentálne reprezentuje Argentínu na prestížnom juhoamerickom turnaji Copa América, možno prestúpi z Atlética Madrid do Manchestru City. Tam by mohol nahradiť svojho krajana Carlosa Tevéza, ktorý túži po návrate do svojej vlasti. Táto informácia pochádza z najoverenejších zdrojov, keďže britským novinárom to prezradil priamo manažér „Citizens” Roberto Mancini.

K Citizens aj Nasri?


Manažér miliardárskeho Manchesteru City Roberto Mancini ďalej potvrdil fámy, podľa ktorých je francúzsky reprezentant Samir Nasri v jeho hľadáčiku prípadných letných posíl. Nasriho by v drese bledomodrých rád videl ešte pred koncom mesiaca júl.  Podľa odborného portálu transfermarkt je Narsiho cena na prestupovom trhu 25 miliónov eur.