Main Content

Tréner Interu vzdal hrdinovi Škriniarovi ďalší veľký kompliment!

sobota, 16. september 2017 19:00 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar, Luciano Spalletti
Milan Škriniar, Luciano Spalletti | zdroj: TASR

42 zápasov musel odohrať Milan Škriniar v Serii A, aby strelil svoj prvý gól. Čakanie sa však vyplatilo, jeho presný zásah bol hneď víťazný.

Milan Škriniar má za sebou ďalší vydarený zápas v Serii A, čo podčiarkol strelením víťazného gólu do siete Crotone (0-2). Bývalý hráč MŠK Žilina sa presadil v čase, kedy gradoval tlak Interu Miláno. ,,Nerazzurri'' sa po presnom zásahu slovenského stopéra upokojili a zápas dotiahli do víťazného konca. Klinec do rakvy domácich dal v nadstavenom čase Ivan Perisic.

Práve Pericic bol podľa známeho portálu WhoScored.com jediným hráčom na ihrisku, ktorý predviedol ešte lepší výkon než Škriniar. Chorvát dostal ohodnotenie 8.3 bodu z možných 10, Škriniar rovných 8.

Veľku pochvalu vzdal Škriniarovi aj jeho tréner Luciano Spalletti, ktorý nedávno vyhlásil, že 22-ročného Slováka budú čoskoro chcieť všetky veľkokluby.

,,Je to výnimočný hráč, dokonalý, vždy opatrný, silný fyzicky, vie sa otočiť s loptou,” opísal Spalletti jeho prednosti pár minút po zápase.

Škriniar po zápase zdôraznil, že najdôležitejší je zisk troch bodov: "Som veľmi šťastný za gól, ale najdôležitejšia vec je, že sme zvíťazili, aj keď to nebol z našej strany najlepší výkon."

Inter vyhral všetky štyri úvodné zápasy novej sezóny Serie A. Spalletti na otázku, či Nerazzurri myslia na titul, však odpovedal pochopiteľne vyhýbavo: ,,Stále ostáva do konca sezóny 34 zápasov, nemám z toho zatiaľ negatívne ani pozitívne pocity.”