Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.9.)

sobota, 16. september 2017 13:45 | Autor: Jakub Vaverka

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski | zdroj: TASR

Draxler chce posilniť FC Barcelona

Denník Don Balon prišiel s reportom, podľa ktorého vraj nemecký ofenzívny univerzál Julian Draxler nie je šťastný, že prišiel Neymar do PSG a dostáva menej priestoru v zostave, preto by chcel prestúpiť niekam inam. Nemec by vraj rád odišiel do Barcelony, ktorá sa ho snažila získať už v letnom prestupovom období, ale neúspešne.

Manchester United monitoruje Živkoviča

Manchester United sa v týchto dňoch zameral na sledovanie talentovaného krídelníka z Benficy Lisabon Andriju Živkoviča. Portugalský denník O Jogo píše, že Red Devils sledovali tohto 21-ročného Srba počas tohto týždňa v zápase Ligy majstrov proti CSKA Moskva. United narazia na Benficu v skupinovej fáze.

Lewandowski chce opustiť Bayern

Podľa španielskeho denníka AS poľský útočník Robert Lewandowski tlačí na to, aby odišiel z Bayernu Mníchov po konci prebiehajúceho ročníka. „Lewy“ by vraj chcel posilniť Real Madrid, ktorý sa o jeho služby zaujíma už dlhšie obdobie. Biely Balet vraj na budúce leto plánuje revolúciu vo svojej ofenzíve.

Muller preferuje United

Anglický bulvárny denník The Sun píše, že nemecký útočník Thomas Muller preferuje odchod do Manchestru United. Vo veľkom sa špekuluje, že skúsený zakončovateľ po sezóne opustí Bayern Mníchov, pričom najreálnejšie je, že by odišiel do anglickej Premier League, a teda do súťaže, v ktorej si vždy chcel zahrať.

Spojenie Chiellini – Chelsea?

Portál Calciomercato.com prišiel s informáciou, podľa ktorej taliansky skúsený obranca Georgio Chiellini odmieta predĺžiť s Juventusom Turín svoj kontrakt a na staré kolená by si rád vyskúšal inú súťaž. Veľký interes o jeho služby prejavila londýnska Chelsea, ktorú vedenie jeho ex-kouč z Juve aj talianskej reprezentácie Antonio Conte.

Barcelona nepôjde po Coutinhovi

Denník Marca píše, že Barcelona po letnom neúspechu definitívne stratila záujem o brazílskeho záložníka Philippeho Coutinha a v januárovom prestupovom okne sa ho nebudú Katalánci snažiť získať. Najbližšie sezóny by tak mal brazílsky stredopoliar stráviť v meste The Beatles.

Antonucci do Manchestru United?

TransferMarketWeb prišiel s informáciou, podľa ktorej vraj Manchester United túži po zisku talentovaného tínedžera Mirka Antonucciho z AS Rím. Antonucci je jedným z najväčších prísľubov rímskych Vlkov, pričom veľký interes o jeho služby prejavilo niekoľko mužstiev zo Serie A.