Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (15.7.2011) + VIDEO

piatok, 15. júl 2011 19:12 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (15.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (15.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

etné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Tevéza chcú v Taliansku

Napriek tomu, že Carlos Tevéz nezmenil svoj názor a stále túži po návrate do Južnej Ameriky, kde by bol bližšie k svojej rodine, Juventus údajne ponúkol za tohto Argentínčana “Citizens” rozprávkové odstupné  vo výške 45 miliónov eur. Britským médiám to prezradil prezident brazílskeho klubu Corinthians Andres Sanchez, ktorý rovnako ako predstavitelia Juventusu túži získať Tevéza do svojho klubu. Sanchez zároveň potvrdil, že Corinthians ponúka za Tevéza 35 miliónov eur a je ochotný počkať na jeho príchod až do zimného prestupového obdobia.  

Lucho do Malagy?


Malaga, ktorá patrí v tomto lete k najaktívnejším klubom na prestupovom trhu, možno získa ďalšiu zaujímavú posilu. Stať by sa ňou mohol argentínsky záložník Lucho Gonzáles hrajúci vo farbách Olympique Marseille. Francúzsky klub požaduje za uvoľnenie Argentínčana 13 miliónov eur, Malaga však zatiaľ ponúkla len sedem.

Papadopoulos ostáva v Schalke


Mladý grécky obranca Kyriakos Papadoupoulos sa dohodol s vedením Schalke 04 na predĺžení zmluvy až do konca leta 2015.

Liverpool získal náhradníka pre Reinu

Kenny Dalgish priviedol do Liverpoolu ďalšiu letnú posilu. Stal sa ňou 31-ročný brankár Doni, ktorý bude na Anfield Road plniť úlohu náhradníka reprezentačnému brankárovi Španielska Pepemu Reinovi.

Amauri do Lyonu?


Podľa správ talianskych periodík útočník Amauri už nefiguruje v plánoch nového trénera Juventusu Antonia Conteho. Stará Dáma preto hľadá záujemcu o jeho služby, keďže Amaurimu končí po budúcej sezóne v Turíne kontrakt a klub by o neho nerád prišiel bez finančnej kompenzácie. Najväčší záujem o jeho angažovanie má francúzsky Lyon, ktorý by bol ochotný za Amauriho ponúknuť 7 miliónov eur. 

Juventus bojuje o Bastosa

Juventus nepoľavuje v úsilí získať Michala Bastosa z Lyonu. Podľa informácií z talianskych médií ponúkol klub z Apeninského poloostrova za 27-ročného krídelníka 12 miliónov eur.