Main Content

Gary Neville kritizuje Arsenal: „Predal by som ich všetkých!“

pondelok, 28. august 2017 12:40 | Autor: Timotej Gašper

Gary Neville kritizuje Arsenal: „Predal by som ich všetkých!“
Gary Neville kritizuje Arsenal: „Predal by som ich všetkých!“

Legenda Manchestru United sa po včerajšej vysokej prehre Arsenalu obula do Wengerovho tímu a ako je zvykom, nechýbalo ani pár ostrých narážok.

Zverenci Jurgena Kloppa boli na nedeľňajší šláger proti Arsenalu výborne pripravení, no Arsenal sa so systémom na troch obrancov viac hľadal ako hral. Smutný deň pre “Gunners” skončil vysokou prehrou 4:0 a ako je v Premier League zvykom, Londýnčania sa nevyhli ostrej kritike.  

„Bol som absolútne znechutený z ich výkonu. Bolo až smiešne sledovať, ako riešia niektoré situácie,“ vyjadril svoj názor komentátor Sky Sports, Gary Neville, ktorý bol roky členom úspešnej dynastie Manchestru United. „Nie som fanúšikom Liverpoolu, no za toto by si tím Arsenalu zaslúžil nakladačku! Videl som všeobecný problém - nedostatok rešpektu a odhodlania k dresu Arsenalu predviedli tak traja až štyria hráči. Vraj chcú niektorí z nich prestúpiť, no kto ich kúpi? Ja by som ich ihneď všetkých predal!“

Arsenal sa do ligovej akcie vráti až 9. septembra doma proti Bournemouthu. Počas reprezentačnej pauzy tak bude mať trénerský tím čas vymyslieť správnu taktiku.

 „Úprimne? Čakal som to. V prvom polčase som videl veľa chýb, ktoré tam proste ani nemali byť,“ priznal v štúdiu sklamaný Thierry Henry, ktorý patrí medzi legendy Arsenalu.  

„Hrali úplne z cesty. Boli ako banda školákov na dvore, ktorá sa bojí vziať zodpovednosť za veľký klub a myslí si, že veľký klub si zápasy vyhrá sám,“ dodal zas Graeme Souness, bývalý hráč Middlesbrough, Tottenhamu a Liverpoolu.