Main Content

Na odchode z Arsenalu sú až 4 hráči. Jeden z prestupov môže ohroziť aj Škriniarovu pozíciu v Interi

nedeľa, 27. august 2017 16:50 | Autor: Timotej Gašper

Na odchode z Arsenalu sú až 4 hráči. Jeden z prestupov môže ohroziť aj Škriniarovu pozíciu v Interi
Na odchode z Arsenalu sú až 4 hráči. Jeden z prestupov môže ohroziť aj Škriniarovu pozíciu v Interi | zdroj: © TASR

Britský plátok TheSun.uk informuje, že londýnsky Arsenal môžu ešte pred koncom prestupového obdobia opustiť až štyria hráči, ktorých od prestupu delia len detaily.

Arsenal Londýn konečne splnil priania väčšiny fanúšikov a kúpil útočníka svetových kvalít. Okrem Lacazetteho prišiel na Emirates Stadium aj Bosniak Sead Kolašinac, ktorý sa k Wengerovmu tímu pripojil zadarmo.

Z klubu zatiaľ natrvalo odišla len dvojica Wojciech Szczesny a Gabriel Paulista, ktorí posillnili Juventus, respektíve Valenciu. Posledné správy denníka TheSun.uk ale informujú, že počet odchodov môže počas nasledujúcich dní rapídne narásť.

Alex Oxlade-Chamberlain, Shkodran Mustafi, Lucas Perez a Kieran Gibbs sa podľa médií už čoskoro rozlúčia s „The Gunners“, pričom Arsenal by v prípade ich istého predaja mohol veľmi slušne zarobiť.

Anglický krajný stredopoliar respektíve krídelník, Alex Oxlade-Chamberlain, je dlhodobo na lane Chelsea, pričom TheSun.uk píše, že londýnski rivali sa konečne dohodli na prestupovej čiastke, ktorá má činiť 50 miliónov eur.

Stopér Mustafi môže opustiť Arsenal už po jednej sezóne, keďže o nemeckého reprezentanta má vážny záujem Inter Miláno. 25-ročný Nemec sa vraj už s talianskym klubom dohodol na osobných podmienkach zmluvy a Inter je pripravený zaplatiť približne 30 miliónov eur. Príchod Mustafiho by pritom mohol ohroziť pozíciu Milana Škriniara, ktorý sa po prestupe do Milána zaradil medzi hlavné opory zadných radov talianskeho klubu. 

Krajný bek Kieran Gibbs dostal ponuku od Watfordu, kde by si určite zahral viac ako v kádri „The Gunners.“ Čiastka môže činiť 10 miliónov eur.

Štvrtým na odchode má byť Lucas Peréz, ktorý si za jeden rok nedokázal vydobyť v Arsenale miesto a konkurencia ako Giroud, Lacazette či Alexis Sánchez je pre 28-ročného Španiela zdrvujúca. Arsenal môže odchodmi veľa stratiť, no do klubovej pokladnice by mohlo pribudnúť viac než 100 miliónov eur.