Main Content

Mourinho poodhalil, kedy sa Ibrahimovič vráti do hry

sobota, 26. august 2017 17:21 | Autor: Timotej Gašper

Mourinho poodhalil, kedy sa Ibrahimovič vráti do hry
Mourinho poodhalil, kedy sa Ibrahimovič vráti do hry | zdroj: © TASR

Švédsky bombardér je späť vo farbách Manchestru United, no stále laboruje s dlhodobým zranením väzov. Na otázku ohľadom jeho návratu odpovedal na tlačovej konferencii tréner Jose Mourinho.

Séria motivačných videí a odkazov sprevádzala návrat Zlatana Ibrahimoviča do Manchestru United. 35-ročný švédsky útočník prišiel do Premier League len minulé leto, no za jeden ročník stihol v 48 zápasoch nastrieľať 28 gólov.

Prvotné informácie začiatkom leta hovorili, že Zlatan s United zmluvu nepredĺži a ostane voľným hráčom. Napokon sa ale bývalý švédsky reprezentant dohodol s United na novej ročnej zmluve, no klubu nebude k dispozícií ešte nejaký čas.

S určitosťou môžem povedať, že nebude k dispozícií pre skupinovú fázu Ligy majstrov. Či máme miesto v zostave Ligy majstrov? Áno, žiaden hráč nemusí opustiť zostavu, aby uvoľnil miesto Zlatanovi. Aj tak to nie je teraz podstatné, pretože určite nám v skupinovej fáze nepomôže, možno tak ak postúpime do vyraďovacích kôl,sportbible.com cituje slová lodivoda Manchestru United.

Nepýtajte sa ma, kedy presne sa vráti. Nehovoril som s ním o tom a nehovoril som ani s lekármi. Je pre nás dôležitý a preto ho necháme robiť pomaly krok po kroku.“ Ukončil tému ohľadom Ibrovho stavu portugalský kormidelník.