Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (14.7.)

štvrtok, 14. júl 2011 18:28 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (14.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (14.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Depetris do Slovana?

Viceprezident Slovana Petr Kašpar prezradil, že Slovan chce angažovať pred štartom sezóny ešte jedného kvalitného útočníka. V kuloároch sa najčastejšie skloňuje meno argentínskeho kanoniera z Trenčína Davida Depetrisa, o ktorého mali Belasí záujem už v minulosti. 22-ročný Argentínčan bol v minulej sezóne jednoznačným kráľom strelcov II. ligy s 31 presnými zásahmi.

„Ruža“ by chcela do Európy

Na predsezónnej tlačovej konferencii MFK Ružomberok tréner Ladislav Jurkemik spolu s kapitánom Tomášom Ďubekom vyjadrili túžbu umiestniť sa v novej sezóne na priečkach zaručujúcich účasť v pohárovej Európe.

Nitrianska snaha

Napriek tomu, že vedenie mužstva spod Zobora počas letnej prípravy káder solídne posilnilo, manažment na čele s trénerom Cyrilom Stachurom by chcel do modrého nitrianskeho dresu pritiahnuť ešte jednu letnú posilu - afrického záložníka N´tuli. Či sa tento prestup podarí uzavrieť sa dozvieme už v najbližších dňoch.

Spokojný Tittel

Prezident Únie Ligových Klubov Dušan Tittel vyjadril spokojnosť nad tým, že sa do Corgoň Ligy počas leta vrátili mnohé futbalové osobnosti. Persóny typu Karhana, Bračíka, či Zehera môžu úroveň slovenskej najvyššej súťaže výrazne pozdvihnúť .