Main Content

Slovan pred žrebom III. predkola Ligy majstrov

štvrtok, 14. júl 2011 15:59 | Autor: Jakub Vaverka

Slovan pred žrebom III. predkola Ligy majstrov
Slovan pred žrebom III. predkola Ligy majstrov | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Po utorkom domácom víťazstve Slovanistov nad kazašským Tobolom Kostanaj (2:0) je slovenský majster veľmi blízko k postupu do III. predkola Ligy majstrov. Zástupcov a fanúšikov “belasých” bude preto v piatok na obed mimoriadne zaujímať meno ďalšieho možného protivníka na ceste do vysnívanej skupinovej fázy Ligy majstrov.

Najnebezpečnejší súper: GLASGOW RANGERS (Škótsko)

Za najnebezpečnejšieho súpera, na ktorého by mohli podľa nás Belasí v III. predkole naraziť, môžeme s kľudom Angličana označiť škótskeho majstra Glasgow Rangers. “Jazdci“ sa chcú bezpodmienečne prebojovať do skupinovej fázy, v ktorej pôsobili aj minulú sezónu a podľa názoru bookmakerov budú v každom súboji III. predkola, bez ohľadu na výsledok žrebu, jasným favoritom. 

Pozícia favorita však môže byť občas zradná, o čom sa presvedčil pred niekoľkými rokmi aj večný mestský rival Jazdcov - Celtic, ktorý vypadol s našou Artmédiou Petržalka.

Najprijateľnejší súper:   KF Skënderbeu Korçë (Albánsko) / APOEL Nikózia ( Cyprus)

Pre Slovan by mohol byť najprijateľnejším súperom postupujúci z dvojice II. predkola FK KF Skënderbeu Korçë  - Apoel Nikózia. Favoritom je cyperský gigant APOEL Nikózia, ktorý už v minulosti nazrel do skupinovej fázy Ligy Majstrov, čo by rád zopakoval aj v tejto sezóne. V prípade tohto priaznivého žrebu by bola cesta Slovana do playoff fázy pomerne reálna.