Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (13.7.2011) + VIDEO

streda, 13. júl 2011 20:07 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (13.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (13.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Fulham sa posilnil o Riiseho

John Arne Riise po troch rokoch opäť zavíta do anglickej Premier League. Po tom ako v roku 2008 prestúpil z Liverpoolu do AS Rím sa z hlavného mesta Talianska vracia na Britské ostrovy do Fulhamu. 30-ročný obranca podpísal s klubom Premier League zmluvu na tri sezóny.

Dortmund Bendtner neposilní


Pred pár dňami sme vás informovali o tom, že útočník “Gunners” Nicklas Bendtner neodcestoval s Arsenalom na ázijské turné, čo potvrdilo fámy o jeho odchode z londýnskeho klubu. Napriek tomu stále nie je vôbec jasné, kde bude reprezentant Dánska pôsobiť v budúcej sezóne. O Bendtnerové služby prejavilo záujem viacero zaujímavých klubov na čele s milánskym AC, či Borussiou Dortmund. Posledné správy však hovoria o tom, že do Dortmundu určite neodíde, keďže nemecký majster má podľa výkonného riaditeľa klubu Hansa-Joachima Watzkeho v úmysle hospodáriť čo najskromnejšie.

Neapol má obrovské ambície


Po tom ako predvčerom prestúpil do tretieho tímu minulej sezóny Série A SSC Neapol kapitán švajčiarskej reprezentácie Gokhana Inler, včera prišiel Miguel Britosa a dnes aj Mario Alberto Santana prezident klubu Aurelo De Laurentiis potešil fanúšikov prísľubom, že získa ešte jedného kvalitného útočníka. Zdá sa, že „Hamšíkovci” budú mať v budúcej sezóne veľmi vysoké ciele.

Ruffier do Manchestru nepôjde


Člen reprezentačného kádra Francúzska brankár Stéphane Ruffier napokon neprestúpi do veľkoklubu Manchestru City, ale prekvapujúco posilní AS Saint-Étienne. Hlavným dôvodom jeho rozhodnutia je fakt, že chce pravidelne chytať, čo by v prípade angažmánu u “Citizens” nebolo príliš reálne.

Chelsea hľadá náhradu za Essiena


Po tom ako sa Michael Essien vážne zranil hľadá londýnsky veľkoklub FC Chelsea vhodného náhradníka na jeho post. Podľa najnovších špekulácií novinárov Blues poškuľujú po Scottovi Parkerovi z West Hamu a Joaovi Moutinhovi z Porta.

Sneijder a Manchester


Napriek tomu, že sa o Wesley Sneijderovi neustále hovorí v súvislosti s prestupom do Manchestru United či Manchestru City, zdá sa, že realita je trochu odlišná. Podľa technického riaditeľa Interu Miláno Marca Branca modro-čierny doteraz nedostali žiadnu oficiálnu ponuku z Britských ostrovov.