Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (13.7.)

streda, 13. júl 2011 19:41 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (13.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (13.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Gajdošov sľub

Staronový nitriansky záložník Vratislav Gajdoš svojmu  rodnému mestu sľúbil, že bude hrať v každom zápase so „srdcom“.  Gajdoš sa pod Zobor vrátil toto leto zo Senice. V modrom drese Nitry, ktorá neskrývala s príchodom Gandoša veľkú spokojnosť,  bude na ročnom hosťovaní.

Sabo opúšťa Trnavu


Keď Erik Sabo dostal minulý týždeň v odvete prvého predkola Európskej Ligy proti ZETE Golubovci červenú kartu netušil, že o sedem dní už s mužstvom nebude. Kroky tohto mladíka totiž smerujú do Myjavzy, kde bude pôsobiť v drese tamojšieho Spartaka.

Slovnaft s DAC?


V  uplynulých dňoch sa objavila v slovenských médiach zaujímavá špekulácia o kúpe futbalového klubu Dunajskej Stredy.  O tím zo Žitného ostrova sa údajne zaujíma palivový magnát Slovnaft.

Škoda v Trenčíne


V noci z pondelka na utorok sa trenčianskym štadiónom Na Sihoti prehnalo tornádo, ktoré zanechalo výrazné škody. Nešlo však o prírodný úkaz, ale o skupinu nespratných vandalov, ktorí ničili všetko čo im prišlo do cesty. Nováčikovi Corgoň Ligy tak pribudli necelý týždeň pred štartom nového ligového ročníka neželané vrásky.

Slovák Depetris?


„Trenčianske delo“ David Depetris je vo svojich 22 rokoch kvalitatívne na veľmi vysokej úrovni a to, že ho vedenie AS doteraz udržalo sa dá považovať za malý zázrak. Depetris je na Slovensku už štyri roky, čo znamená, že o rok by mohol požiadať o slovenské občianstvo a v prípade záujmu trénera Weissa by mohlo v zapätí nahliadnuť aj do reprezentácie.