Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (12.7.2011) + VIDEO

utorok, 12. júl 2011 16:20 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (12.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (12.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Mourinho potrebuje ešte jedného útočníka

Po tom ako Real Madrid kúpil počas letného prestupového obdobia už päť posíl chce tréner José Mourinho získať ešte jedného kvalitného útočníka. Týmto útočníkom by mohol byť Emmanuel Adebayor, ktorý na jar v Reale hosťoval. Biely balet cez leto už posilnili obrancovia Varaného a Coentrao, záložníci Sahin a Altintrop a útočník Callejona.



Tevéz za 40 miliónov do Brazílie?


Carlosovi Tevézovi by sa mohol splniť jeho veľký sen, ktorým je návrat do Južnej Ameriky za svojou rodinou. Musí sa však spoliehať na to, že ho jeden z juhoamerických klubov vykúpi zo zmluvy s Manchestrom City. Trhová hodnota Tevéza je podľa renomovaného portálu transfermark 38 miliónov eur. Čiastku ešte o dva milióny vyššiu je zaňho vraj ochotný zaplatiť brazílsky klub Corintians. Tevéz v tomto klube už pôsobil počas sezóny 2005/2006. 

Wenger vraj odmietol 20 miliónov za Nasriho


Podľa neoverených informácií tréner Arsenalu Arséne Wenger odmietol ponuku Manchestru United v hodnote 20 miliónov eur za francúzskeho reprezentanta Samira Nasriho. Wenger sa tak rozhodol napriek tomu, že po budúcej sezóne skončí Nasrimu u “Gunners” zmluva a bude môcť odísť bez finančnej kompenzácie.

Zapata do Villarealu


Udinese v priebehu posledných dvoch dni prišlo o dve hviezdy svojho tímu. Po tom ako včera predalo kapitána švajčiarskej reprezentácie Gokhana Inlera do Neapolu, dnes opúšťa káder aj Cristián Zapata, ktorý sa upísal španielskemu Villarealu.

Sanchéz definitívne do Barcelony, tvrdí to AS.com


Podľa portálu AS.com uzavrel chilský reprezentant Alexis Sanchez nový 5-ročný kontrakt s FC Barcelona. Udinese údajne pustilo Sanchéza do katalánskeho veľkoklubu za 40 miliónov eur. Okrem toho taliansky klub, ktorý prišiel v posledných dňoch už o Zapatu a Inlera súhlasil s tým, že Barcelona zaplatí tuto sumu v 5-ročných splátkach.  Informáciu o Sanchezovom prestupe zatiaľ nepotvrdil žiadny iný denník.

Nezabúdajte! Prestupové špekulácie budú na sport7.sk aj zajtra!