Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (11.7.2011) + VIDEO

pondelok, 11. júl 2011 20:34 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (11.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (11.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Wenger chce udržať Nasriho aj Fabregasa

Tréner Arsenalu Arséne Wenger potvrdil, že Gunners posilní Gervinho z Lille. Wenger taktiež prisľúbil fanúšikom, že v súvislosti s Cescom Fabregasom a Samirom Nasrim urobí všetko pre to, aby oboch udržal v kádri aj počas budúcej sezóny. Suma, ktorú dostane Lille za Gervinha, by mala byť blízko 12 miliónov eur.

Mata pravdepodobne ostane vo Valencii


Juan Manuel Mata pravdepodobne neodíde do Premier League, kde je o neho veľký záujem, ale ostane aj v budúcej sezóne v Primera Division, kde háji farby Valencie. Podľa prezidenta Valencie Manuela Llorenteho klub zatiaľ nedostal žiadnu konkrétnu ponuku za tohto šikovného kridelníka.

Valencia bude mať vysoké ciele


Aj ďalšia dnešná správa súvisí s Valenciou, ktorá skončila v minulej sezóne španielskej Primera División na treťom mieste, hneď za Barcelonou a Realom Madrid. V budúcom ročníku by radi výraznejšie prehovorili do boja o titul, keďže káder počas leta posilnili viaceré známe tváre na čele s  Adilom Ramim, Danim Parejom, Diegom Alvesom či Pablom Piattim.

Lazio sa posilnilo o Cissého

Francúzsky útočník Djibril Cissé posilňuje talianske Lazio Rím. Do klubu prichádza z Panathinaikosu Atény za 6 miliónov eur. Bývalý hráč Liverpoolu, Auxerre či Marseille sa upísal talianskemu mužstvu na štyri sezóny.  Piaty tím Serie A tak získal ďalšiu zvučnú posilu, po tom ako angažoval nemeckého kanoniera Miroslava Kloseho.

Neapol sa posilnil o švajčiarskeho kapitána


Marek Hamšík bude mať nového spoluhráča, ktorý sa môže pýšiť podobnými reprezentačnými povinnosťami ako on sám. Do Neapolského klubu totiž prichádza švajčiarsky kapitán Gokhan Inler. Tretí tím uplynulej sezóny  Serie A zaplatil za Inlera 17,7 milióna eur.

Nicolas Anelka do Paríža?


Útočník londýnskej Chelsea Nicolas Anelka by sa mohol vrátiť do Paris Saint-Germain, kde kedysi hrával. Podľa denníku Daily Mail má francúzske mužstvo o účastníka MS 2010 veľký záujem.  Prestupu sa pravdepodobne nebude brániť ani samotný hráč, keďže v Chelsea by mal v novej sezóne v útoku “Blues” veľkú konkurenciu.