Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (11.7.)

pondelok, 11. júl 2011 20:06 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (11.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (11.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Žilina podpísala Střihavku

Útočník David Střihavka, ktorý bol v mužstve žlto-zelených už dlhšiu dobu na skúške uzavrel s vedením MŠK  dvojročný kontrakt.  K podpisu zmluvy došlo po tom ako dostatočne presvedčil o prínose pre tím hlavného trénera “Šošónov” Pavla Hapala.

Urbánek do Senice


Do Corgoň Ligy sa vracia staronová tvár, ktorú si môžete pamätať hlavne z pôsobenia v Artmedii Petržalka. Ide o univerzála Aleša Urbánka, ktorý bude od novej sezóny obliekať dres vicemjastrovskej Senice.

Spokojný Hapal


Žilinský lodivod Pavel Hapal vyjadril spokojnosť s končiacou letnou prípravou. Šošoni odohrali kvalitné zápasy a ani raz neprehrali. V generálke na novú sezónu remizovali s Górnikom Zabrze 1-1.

Už v piatok


Otvárací zápas nového ročníka Corgoň Ligy je na programe už v piatok, keď majstrovský Slovan privíta na Pasienkoch AS Trenčín. Zápas, ktorý má výkop o 20:00 bude vysielať v priamom prenose  Digi sport.