Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (10.7.2011) + VIDEO

nedeľa, 10. júl 2011 17:17 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (10.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (10.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

N’Zogbia v hľadáčiku Sunderlandu a Aston Villy

Francúzsky záložník Charles N’Zogbia pravdepodobne už čoskoro opustí Wigan. Vedenie tohto klubu priznalo, že ho musí predať skôr, ako mu vyprší posledných 12 mesiacov platnej zmluvy. O služby 25 ročného Francúza sa zaujíma hlavne Aston Villa a Sunderland. Podľa renomovaného portálu transfermarkt je jeho cena na prestupovom trhu 9 miliónov eur.



Stewart Downing ďalšou letnou posilou Liverpoolu?


Anglický Liverpool patrí možno trochu prekvapujúco k najaktívnejším tímom z Premier League na práve otvorenom prestupovom trhu. Tréner “The Reds” Kenny Dalgish ma najnovšie záujem o angažovanie krídelnika Aston Villy Stewarta Downinga. Toho však Aston Villa zatiaľ nechce uvoľniť a už stihla odmietnuť ponuky na 12 a neskôr 15 miliónov libier.

Bayern chce uloviť stopéra v Chelsea


Po tom ako sa Bayern Mníchov márne pokúšal získať Jeroma Boatenga z Manchestru City rozhodol sa pohľadať kvalitného stopéra v iných kluboch. Podľa najnovších informácií nemeckých médií majú Bavori eminentný záujem o angažovanie Brazílčana Alexa z londýnskej Chelsea.

Bendtner a Almunia opúšťajú Arsenal

Vedenie Arsenalu nepočíta v novej sezóne so španielskym brankárom Manuelom Almuniom a   s dánskym kanonierom Nicklasom Bendtnerom. Obaja neodcestovali s výpravou Gunners na predsezónne turné do Ázie a tak sa zdá, že ich prestup bude spečatený už v najbližších dňoch.

Fabregas stále otázny


Okrem Almuniu a Bendtnera neodcestoval na ázijské turné „Gunners“ ani kapitán tímu Cesc Fabregas, čo okamžite vyvolalo vlnu nových špekulácií súvisiacich s jeho prestupom. Ako je už dlho známe Fabregasa by veľmi radi videli v rodnej Barcelone, no nové klebety médií naznačujú aj prekvapivý scenár odchodu do konkurenčného Realu Marid.