Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (10.7.)

nedeľa, 10. júl 2011 16:48 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (10.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (10.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Senica zdolala Rostov

Záhoráci si na svoju generálku vybrali naozaj zaujímavého súpera. Bol ním ruský tím FK Rostov, kde okrem iného pôsobí aj slovenský stopér Kornel Saláta. Senické víťazstvo 1-0 zariadil v 74. minúte Valenta.

Cenné víťazstvo „Ruže“


Generálku na novú sezónu majú za sebou aj Ružomberčania, ktorí sa môžu podobne ako Seničania pochváliť cenným skalpom. Včera totiž dokázali zdolať favorizovaný poľský Górnik Zabrze, keď sa o jediný gól zápasu postarala nová letná posila Liptákov Pavol Masaryk.

Nová trojica v Nitre


Funkcionárom pod Zoborom sa podarilo uloviť necelý týždeň pred začiatkom ligy na hosťovanie hneď troch nových hráčov. Ide o Vratislava Gajdoša, Jána Čirika a Igora Držíka, ktorí by mali byť platnými posilami Nitry v budúcej sezóne.

ÚLK všetkých potvrdila


Únia Ligových Klubov mala v uplynulých dňoch okrem iného potvrdiť respektíve nepotvrdiť súpisky, ktoré jej predostreli účastníci Corgoň Ligy. Žiadne problémy nenastali a súpisky všetkých tímov boli administratívne v poriadku.